Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Videoclip oficial: Mogwai - Ritchie Sacramento

Trupa scoțiană de post-rock Mogwai a lansat un videoclip cinematic pentru piesa ”Ritchie Sacramento”. Single-ul este extras de pe anticipatul album ”As The Love Continues”.

N0ul videoclip "Ritchie Sacramento" a fost creat de Unreal Games Engine și regizat de Sam Wiehl, care a colaborat în trecut și cu casa de modă Valentino. Pentru acest clip, a fost realizat un joc video pe mai multe niveluri, de la care s-a pornit pentru conturarea animațiilor și a firului narativ.

"Am fost inspirat de o poveste pe care Bob Nastanovich a dezvăluit-o în online la aniversarea morții lui Dave Berman din Silver Jews. Când erau studenți, Dave a aruncat cu o lopată într-o mașină sport. Ăsta e primul vers din piesă: <<Rise crystal spear>>", a detaliat vocalistul Stuart Braithwaite pentru NME.

Berman s-a stins din viață în 2019, Braithwaite fiind astfel inspirat să compună piesa "Ritchie Sacramento" în memoria tuturor muzicienilor prieteni pe care i-a pierdut. 

Albumul "As The Love Continues", ce include acest single, va fi lansat pe 19 februarie. Cel de-al 10-lea material de studio al formației a fost produs de Dave Fridmann și este un material pozitiv, chiar dacă a fost înregistrat în pandemie.

Tracklist "As The Love Continues" - Mogwai:

 1. To The Bin My Friend, Tonight We Vacate Earth
 2. Here We, Here We, Here We Go Forever
 3. Dry Fantasy
 4. Ritchie Sacramento
 5. Drive The Nail
 6. Fuck Off Money
 7. Ceiling Granny
 8. Midnight Flit
 9. Pat Stains
 10. Supposedly, We Were Nightmares
 11. It’s What I Want To Do, Mum

Citește mai multe despre Mogwai
Videoclipuri cu Mogwai
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE