Urmărește-ne în Social Media

SATRN - Wild Animals

SATRN, aka Vlad Alecu, a lansat "Wild Animals", o piesă ce vorbește despre instinctele primare și îmblânzirea fiarei din noi. Melodia beneficiază de un videoclip oficial, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Wild Animals" este cel mai proaspăt single lansat de SATRN. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Diana Duhomnicu, material ce evidențiază printr-o suită de imagini mesajul versurilor. "Wild Animals" ne invită să celebrăm instinctele "primare" și emoțiile pe care acestea ni le insuflă.

Piesa și videoclipul "Wild Animals" le-au fost prezentate live publicului în cadrul unui concert ce a avut loc la Grădina Urbană pe 7 iulie. La eveniment, SATRN a urcat pe scenă împreună cu trupa theDaltonix formată din Dalto ( Vlad Ionescu) - bas, Maria Yavanna - clape și backing vocals, Vedat Tatliparmak - tobe și Ionuț Teodorescu - chitară.

SATRN (pe numele real Vlad Alecu) este un compozitor, producător muzical și solist vocal din București. A fost implicat în mai multe proiecte muzicale care l-au ajutat să-și modeleze arta și cariera.

Primul succes muzical al lui SATRN a venit atunci când el și Andra Lupu (Hera) au creat proiectul "Instinct" în 2016. Au lansat "Petale" (Petals), o melodie despre inimi frânte, care a cucerit ascultătorii și a atins aproape 8 milioane de vizionari pe YouTube. Cu această melodie, Instinct a participat la selecția națională a Eurovision Song Contest 2017, ocupând cea de-a treia poziție.

În prezent,  SATRN își dezvoltă propria identitate muzicală și vizuală. În 2019, a lansat primul său single independent - "Fix It" - o piesă R&B alternativă despre vremurile ciudate în care trăim. De-atunci, și-a unit forțele cu Claudiu Nergheș (KLYDE), Andra Lupu (HERA) și Iuliana Moisescu (NAJAH). Împreună au creat DarkViolet Records - un label independent și un spațiu creativ în care compun și produc muzică în propriile condiții și emoții.

PUBLICITATE
Comentarii