Urmărește-ne în Social Media

a-ha - I'm In

A-ha a lansat primul single al formației după o pauză de 7 ani. Noua melodie se numește "I'm In" și anunță cel de-al 11-lea material de studio, "True North", precum și un film, ce poartă același nume.

"I'm In" descrie starea reparatorie a condițiilor umane.

"Angajamentul real este un salt al credinței. Toată lumea știe cât de dificil poate fi să oferi angajament și sprijin necondiționat, dar asta este ceea ce este nevoie pentru a face ceva util să se întâmple: dragoste, prietenie, schimbare, auto-îmbunătățire, cariere, o lume mai bună. Desigur, mai ușor de spus decât de făcut, dar începe cu o atitudine, apoi rostind cuvintele. După aceasta, este o muncă grea să realizezi orice potențial are angajamentul tău în lume. Fără această atitudine, totul se blochează doar cu gânduri conflictuale, îndoieli și frică. Spune doar: <<I'm In>>", declară clăparul Magne Furuholmen.

"I'm In" se regăsește pe albumul "True North" și poate fi ascultat și în filmul "True North", regizat de fotograful Stian Andersen. Pelicula surprinde trupa înregistrând albumul cu Filarmonica Arctică din Bodø, un oraș situat la 55 de mile deasupra Cercului Arctic.

Albumul "True North" conține 12 piese compuse de clăparul Magne Furuholmen împreună cu chitaristul Paul Waaktaar-Savoy.

A-ha s-a reunit în martie 2015, la 6 ani de la anunțul privind încetarea activității trupei. Formația a susținut atunci o conferință de presă în care a oferit detalii cu privire la noul album "Cast in Steel". Materialul fost lansat în septembrie 2015 și s-a plasat pe poziția a doua în topurile din Norvegia și pe locul 8 în clasamentul discurilor din UK.

Comentarii