Urmărește-ne în Social Media

Yuka - Waste Your Love

Yuka ne vorbește despre dragostea adolescentină în versurile noului single "Waste Your Love", lansat cu videoclip. Artista în vârstă de 16 ani este reprezentată de Global Records.

""Waste Your Love" e mult mai mult decât o piesă. E o întreagă poveste despre cât de greu e să iei decizii ca adolescent. Un joc de cuvinte, imagini, culori și situații în care mă regăsesc. Am compus linia melodică și versurile având deja ideea videoclipului în minte, așa că am acceptat și challenge-ul de a face regia clipului împreună cu niște oameni atât de mișto care mi-au înțeles viziunea. Dacă ar fi să rezum povestea piesei ar suna cam așa: I even overthink my overthinking, so don't waste your love if you're not ready. Mulțumesc enorm întregii echipe din spatele acestui proiect: Laurențiu Duță, Sergiu Bută, Aurelian Tănăsescu, Ovidiu, Gabi, Alexandra, care a avut încredere în mine și a înțeles că în nehotărârea mea sunt foarte hotărâtă", a spus artista.

Piesa "Waste Your Love" a fost compusă și produsă de Laurențiu Duță, Yuka și Bută Sergiu Călin, în timp ce versurile au fost scrise în totalitate de către Yuka. Single-ul se bucură și de un vizual dinamic regizat de artistă împreună cu Aurelian Tănăsescu, directorul de imagine.

Yuka are numai 16 ani și deja a reușit să capteze atenția publicului datorită talentului său. De mic copil, artista a cucerit scenele talent show-urilor "Mamaia Copiilor" și "Next Star", iar la vârsta de șapte ani a scos primul său album. Aventura în industria muzicală a tinerei artiste nu s-a oprit aici, continuând cu prima ei colaborare alături de Global Records pentru piesa "Aripi De Nisip" – piesă ce a facut parte din playlist-urile celor mai ascultate radiouri din țară.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31