Urmărește-ne în Social Media

Rag'n'Bone Man - All You Ever Wanted

Fix de ziua sa de naştere Rag'n'Bone Man a revenit cu o piesă nouă, "All You Ever Wanted". Melodia primeşte un videoclip ce include o lume rece, plină de străini, redată sub forma unor jucării. Artistul a anunţat şi un nou album şi ne umple de dor de ducă prin noul clip, care se vede în articol.

"All You Ever Wanted" este primul single din 2021 al lui Rag'n'Bone Man, care va fi inclus pe albumul nou, "Life By Misadventure". LP-ul soseşte în luna aprilie. Britanicul, pe numele său real Rory Graham este gata să ne ofere un al doilea disc după cel de debut din 2017, care a făcut senzaţie ("Human"). Câştigător de BRIT Award muzicianul pare a se aventura în ape mai indie pop prin noul single, care îmi aduc aminte de nostalgia câştigătorilor de premiu Grammy, muzicienii de la War on Drugs, în special prin chitara nostalgică.

Pe această piesă nouă poţi călători în imaginaţie în o mie de zări şi privi pe geam fix cum face artistul în videoclip. Întrega lume este redusă la o colecţie de jucării, o versiune idealizată a unei vieţi tumultuoase, plină de furtuni şi nepăsare. Artistul este spectacor şi voyeur, povestitorul tăcut care resimte câte puţin din durerea fiecărui personaj. Intrigă totuşi acel "păpuşar" care tot culege surprize din cutia cu cereale, de fapt tot mai mulţi oameni pierduţi din oraşul figurinelor.

Noul LP se anunţă cel puţin interesant şi îl aşteptăm pe 23 aprilie prin Columbia Records. Pe 29 ianuarie 2021 Rag'n'Bone Man a împlinit 36 de ani şi e gata pentru următorul capitol din viaţa sa. Artistul e plin de nostalgie, îşi aminteşte de locurile în care a crescut şi ne surprinde cu o chitară electrică funky pe noul single. Brighton şi Londra primesc în egală măsură tributuri în piesă şi clip. Discul din aprilie a fost produs de către Mike Elizondo, care are în CV numai colaborări importante: cu Eminem, Fiona Apple, Alanis Morisette.

Albumul a pornit la drum cu un concept de "live album", înregistrat cu toboşarul Daru Jones (care a contribuit la "Lazaretto" al lui Jack White), dar şi cu chitaristul Wendy Melvoin (a lucrat cu Prince în trupa The Revolution). Rezultatul este o colecţie de 14 piese pe care abia aşteptam să le ascultăm. Ultimul mare hit al lui Rag'n'Bone Man este colaborarea cu Calvin Harris "Giant". Muzicianul trebuia să ajungă în România în 2017 la festivalul AWAKE ca headliner, dar participarea sa a picat.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Rag'n'Bone Man și Pink lansează piesa "Anywhere Away From Here"

Pink și Rag'n'Bone Man au înregistrat o piesă în colaborare, intitulată "Anywhere Away From Here". Melodia va fi inclusă pe noul album al artistului britanic, "Life By Misadventure".

Publicat

pe

Pink / Rag'n'Bone Man
Pink / Rag'n'Bone Man │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Rag‘n’Bone Man va lansa anul acesta prima sa colaborare cu Pink. Cei doi au înregistrat în duet piesa "Anywhere Away From Here", o melodie cu mesaj profund, ce se adreasează tuturor celor care au dificultăți în a-și depăși fricile interioare.

"Această piesă este o reflexie sinceră a dorinței de a dispărea din situațiile incomfortabile - e despre vulnerabilitățile cu care ne confruntăm cu toții. Este o onoare să o am pe Pink pe această piesă și sunt atât de fericit că a acceptat să cânte cu mine", a declarat Rag‘n’Bone Man.

Pink: "În 2017 eram deja îndrăgostită de vocea lui, iar când ne-am întâlnit fața în față am realizat destul de repede că are și un suflet frumos"

Pink a acceptat cu bucurie propunerea de a colabora cu artistul britanic, pe care a avut ocazia de a-l cunoaște în 2017, la scurtă vreme de la lansarea hitului "Human" (2016).

"În 2017 eram deja îndrăgostită de vocea lui, iar când ne-am întâlnit fața în față am realizat destul de repede că are și un suflet frumos. De atunci am știut că vreau să lucrez cu el într-o bună zi.

"Anywhere Away From Here" este piesa perfectă pentru noi doi. Sunt extrem de onorată să fac parte din acest proiect, să colaborăm pe această piesă", a declarat Pink în comunicatul oficial ce anunță lansarea single-ului.

"Anywhere Away From Here" va fi lansat pe 9 aprilie, acesta fiind următorul single al lui Rag‘n’Bone Man. Melodia este extrasă de pe albumul "Life By Misadventure", cel de-al doilea material de studio al artistului britanic, așteptat pe piață anul acesta.

Pink a lansat de curând primul ei duet cu fiica sa. În luna februarie, artista a înregistrat "Cover Me In Sunshine" alături de Willow Sage Hart. Atât duetul, cât și clipul sunt emoționante, relația mamă-fiică făcând ca mesajul melodiei să fie și mai special.

Willow a atras atenția publicului și înainte de acest videoclip, tânăra artistă fiind recent filmată de mama ei cântând această piesă. Clipul urcat pe TikTok a atras extrem de multe aprecieri, de aici venind, probabil, și ideea înregistrării unui videoclip.

Citește în continuare