Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Calvin Harris, Rag'n'Bone Man - Giant

Calvin Harris şi Rag'n'Bone Man continuă să îşi promoveze single-ul colaborativ "Giant", de această dată prin lansarea unui clip oficial. Videoclipul surprinde imagini din viaţa unui adolescent, care nu îşi găseşte locul în societatea actuală. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

"Giant" intercalează imaginile cu o poveste urbană tipică: un tânăr care nu îşi găseşte locul în lume, cu peisaje superbe din natură. Asemenea lui Forrest Gump, adolescentul aleargă şi nu se mai poate opri. Alţi inadaptaţi ca şi el împânzesc peisajul natural, plin de ceaţă, animale ale pădurii şi zone virgine.

În spatele minţii protagonistului zace totuşi marea sa dramă: mama bolnavă de care trebuie să aibă grijă. O trupă de tineri pe cai negri patrulează acest spaţiu natural unde se manifestă forţe ciudate. Totul devine o veritabilă incantaţie când Rag'n Bone Man apare în clip, înconjurat de cai, fulgere şi viziuni.

Calvin Harris are de asemenea o scurtă apariţie, ca un soi de pădurar posh, care dezgroapă ceva din pădure. Tânărul cunoaşte o fată în acel cerc al dansului sălbatic şi se dezlănţuie împreună cu ceilalţi misfits într-un dans haotic. Cine priveşte cu atenţie clipul ar putea deduce că de fapt întreaga incursiune este o viziune provocată de pastilele furate de la mama cea bolnavă.

Calvin Harris şi Rag'n'Bone Man lansau piesa la începutul lunii, strângând peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. DJ-ul scoţian de 35 de ani şi britanicul de 33 de ani au creat un veritabil hit aici. Jumătate din farmecul său îl constituie sample-ul de trompete. "Giant" este o producţie specială pentru Harris, care ajunge la release-ul 40 ajuns în top 40 în UK conform unei postari pe Instagram.

Rag'n'Bone Man a scris această piesă cu 4 ani în urmă, reflectând la copilăria sa. Totul a pornit de la fragilitatea părinţilor, în spatele aparenţei dure pe care o păstrează în faţa copiilor. Calvin Harris a apreciat conceptul şi a acceptat imediat să colaboreze cu britanicul. Videoclipul cinematic este regizat de către colaboratorul frecvent al lui Calvin, Emil Nava.

"Giant" ar urma să se regăsească împreună cu "Promises" şi "One Kiss" pe albumul de studio 6 al lui Calvin Harris, pe care îl aşteptam în 2019.

Citește mai multe despre Calvin HarrisRag'n'Bone Man
Videoclipuri cu Calvin HarrisRag'n'Bone Man
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE