Urmărește-ne în Social Media

Calvin Harris, Rag'n'Bone Man - Giant

Calvin Harris şi Rag'n'Bone Man continuă să îşi promoveze single-ul colaborativ "Giant", de această dată prin lansarea unui clip oficial. Videoclipul surprinde imagini din viaţa unui adolescent, care nu îşi găseşte locul în societatea actuală. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

"Giant" intercalează imaginile cu o poveste urbană tipică: un tânăr care nu îşi găseşte locul în lume, cu peisaje superbe din natură. Asemenea lui Forrest Gump, adolescentul aleargă şi nu se mai poate opri. Alţi inadaptaţi ca şi el împânzesc peisajul natural, plin de ceaţă, animale ale pădurii şi zone virgine.

În spatele minţii protagonistului zace totuşi marea sa dramă: mama bolnavă de care trebuie să aibă grijă. O trupă de tineri pe cai negri patrulează acest spaţiu natural unde se manifestă forţe ciudate. Totul devine o veritabilă incantaţie când Rag'n Bone Man apare în clip, înconjurat de cai, fulgere şi viziuni.

Calvin Harris are de asemenea o scurtă apariţie, ca un soi de pădurar posh, care dezgroapă ceva din pădure. Tânărul cunoaşte o fată în acel cerc al dansului sălbatic şi se dezlănţuie împreună cu ceilalţi misfits într-un dans haotic. Cine priveşte cu atenţie clipul ar putea deduce că de fapt întreaga incursiune este o viziune provocată de pastilele furate de la mama cea bolnavă.

Calvin Harris şi Rag'n'Bone Man lansau piesa la începutul lunii, strângând peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. DJ-ul scoţian de 35 de ani şi britanicul de 33 de ani au creat un veritabil hit aici. Jumătate din farmecul său îl constituie sample-ul de trompete. "Giant" este o producţie specială pentru Harris, care ajunge la release-ul 40 ajuns în top 40 în UK conform unei postari pe Instagram.

Rag'n'Bone Man a scris această piesă cu 4 ani în urmă, reflectând la copilăria sa. Totul a pornit de la fragilitatea părinţilor, în spatele aparenţei dure pe care o păstrează în faţa copiilor. Calvin Harris a apreciat conceptul şi a acceptat imediat să colaboreze cu britanicul. Videoclipul cinematic este regizat de către colaboratorul frecvent al lui Calvin, Emil Nava.

"Giant" ar urma să se regăsească împreună cu "Promises" şi "One Kiss" pe albumul de studio 6 al lui Calvin Harris, pe care îl aşteptam în 2019.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Calvin Harris vine în premieră în România, la un eveniment SAGA Beach

SAGA continuă să extindă seria de evenimente şi în afară de We Are one şi SAGA Festival a programat un eveniment SAGA Beach pentru vara lui 2022. Show-ul va fi centrat în jurul DJ-ului Calvin Harris, prezent pentru prima dată în România, iar toate detaliile despre acest super headliner le aflaţi în articol.

Publicat

pe

Poster Calvin Harris Saga Beach Mamaia concert 2022
Poster Calvin Harris Saga Beach Mamaia concert 2022 │ FOTO: SAGA

Calvin Harris, cunoscut ani la rând drept cel mai popular, apreciat şi bine plătit DJ din lume ajunge în România pentru prima dată în 2022. El va susţine un show solo la SAGA Beach, între plaja La Nueva Cucaracha şi plaja Rex, în Mamaia pe 30 iulie 2022. Accesul se face începând cu ora 19:00. DJ-ul scoţian în vârstă de 38 de ani este considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din muzica electronică şi a fost în 2014 primul artist cu 3 piese simultan în top 10 Billboard Dance/Electronic Songs.

În intervalul 2013-2018 a fost cel mai bine plătit DJ din lume, conform listei anuale Forbes. Calvin este DJ, producător, compozitor, cu peste 35 de miliarde de stream-uri audio şi video şi este unul dintre cei mai urmăriţi artişti de pe YouTube. Are la activ colaborări cu nume mari precum Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, Travis Scott, The Weeknd, Dua Lipa. Poate cel mai mare hit al său este "We Found Love", pentru care a câştigat un premiu Grammy în 2013.

Artistul a lansat două EP-uri în 2020, "Love Regenerator 1" şi "Love Regenerator 2", revenind la origini, plus un al treilea EP sub acelaşi nume de artist Love Regenerator. În 2021 a lansat o colaborare cu Tom Grennan, "By Your Side", iar pentru 2022 ne pregăteşte un nou album, "Funk Wav Bounces Vol 2".

Bilete Concert Calvin Harris SAGA

Biletele la concertul lui Calvin Harris se vor vinde începând cu data de 4 mai în număr limitat, la preţul special de 20 de euro. Asta doar pentru cei care se înregistrează pe www.sagafestival.com. Din 5 mai pe acelaşi website biletele vor fi disponibile pentru publicul larg. Există şi un Summer Pack, care include bilete pentru SAGA Festival 2022 din Bucureşti alături de Calvin Harris solo show la 129 de euro plus taxe. Acel bilet se poate cumpăra chiar acum.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5