Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Rag'n'Bone Man nu mai vine la festivalul AWAKE

Rag'n'Bone Man, headliner al primei ediții Awake, nu va mai cânta anul acesta la festival. Organizatorii vor anunța un alt cap de afiș în scurtă vreme.
Rag'n'Bone Man

Rag'n'Bone Man

Rag’n’ Bone Man a fost nevoit să anuleze mai multe concerte programate vara aceasta, printre care și show-ul pe care urma să-l susțină în cadrul festivalului AWAKE, motivul fiind unul personal, strâns legat de familia lui. Rag’n’Bone Man își exprimă regretul pentru faptul că va rata întâlnirea din acest an cu fanii din România și speră că va veni în curând la noi în țară.

Rory Graham urmează să devină tată în scurt timp. Prietena sa, Beth Rouy, va da naștere unui copil în luna septembrie, aceasta fiind cel mai probabil cauza anulării concertului.  Rag’n’ Bone Man confirmase participarea la trei festivaluri în weekendul 1-3 septembrie: Awake în România,  Electric Picnic în Irlanda și Sundown Festival în Marea Britanie. Totodată, surse din preajma cântărețului anunțau dorința lui de a fi prezent la venirea pe lume a copilului său.

Programul festivalului Awake nu va rămâne incomplet, ci un nou nume va fi anunțat în foarte scurt timp.

Cu peste 330 de milioane de vizualizări pe YouTube, primul single al lui Rag'n'Bone Man, ”Human”, a atins prima poziție în clasamentele a 20 de țări europene. Evoluția sa a decurs apoi treptat. În decembrie 2016, Rory Graham a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, ce l-a propulsat printre cei mai doriți artiști ai anului 2017 la nivel internațional.  În prezent, Rag'n'Bone Man promovează albumul său de debut, ce poartă numele primului hit, ”Human”. Discul lansat în februarie 2017 a debutat pe primul loc în topul albumelor din UK, Belgia și Franța.

Festivalul AWAKE își începe povestea în weekendul 1 – 3 septembrie 2017,  pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș. AWAKE își propune trei zile în care participanții se vor putea bucura de concerte și party-uri, vor putea petrece până în zori alături de prieteni vechi și noi, își vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fără remușcări la umbra copacilor.

Din line-up-ul festivalului fac parte, momentan, Tom Odell și trupe ungurești și românești ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres,  Modestep, Irie Maffia, Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag, Șuie Paparude, Gojira & Planet H, DJ Sauce, sZempöl Offchestra, T-Boys: Goranga & Missile, DJ Shiver, Dirtyphonics, Aeroplane, Mazde, Coma, The Kryptonite Sparks, Greetings Sugar, Satellites, Arme, Andreea Veder și NoruNegru.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rag'n'Bone Man
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Crush şi Alexandra Ungureanu pregătesc un single nou alaturi de Cat Music

Trupa Crush (Radu Cernautan, Sorin Seniuc) şi Alexandra Ungureanu, unul dintre cele mai longevive proiecte din industria muzicală, intră în...

Închide