Urmărește-ne în Social Media

Emilian feat. Bruja - Pasăre Călătoare

Emilian revine în atenția publicului cu un nou single. Este vorba de "Pasăre Călătoare", o colaborare cu Bruja. Materialul este disponibil în articol.

"Pasăre Călătoare" a fost compusă de cei doi interpreți, Emilian și Bruja, produsă de Șerban Cazan și masterizată de Gabriel Stănoiu. Melodia beneficiază de un videoclip întunecat. Fundalul negru al spațiului în care se află Emilian și Bruja este atins pe alocuri de o rază de lumină, creându-se un joc simbolic.

Emilian face muzică de la 5 ani și a participat la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București. Printre ultimele piese lansate se numără "Lăutare" (ft. Dorian Popa), "Unde" (ft. RUBY) sau "Uită-mă" (Smiley).

Bruja, pe numele său real Teodora Mîzgoi, a intrat în atenția publicului cu momentul deosebit de la Urbanist Sessions. Bruja lucrează la a deveni un nume sonor în trapul feminin din România. Cariera sa muzicală de până acum a fost încununată și de o serie de colaborări cu artiști precum Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Macanache sau EMAA.

PUBLICITATE
Comentarii