Urmărește-ne în Social Media

electronica

Calvin Harris, Rag'n'Bone Man - Giant

Calvin Harris colaborează cu Rag'n'Bone Man pentru cea mai nouă piesă a sa, "Giant". Celebrul DJ păstrează vibe-ul de clubbing de ani '80 şi '90 al piesei "Promises", dar îl combină cu timbrul răguşit şi melancolic al artistului britanic. Vă invităm să urmăriţi clipul cu versuri al acestui single în articol.

Publicat

pe

"Giant" este primul track din 2019 pentru Calvin Harris şi este o melodie foarte catchy. Simţim din plin influenţele de soul aduse de vocea profundă şi reverberantă a lui Rag'n'Bone Man. Pe fundal se aude un beat house minimalist, câteva clape, un bas care ţine ritmul, dar şi câteva trompete. Britanicul cântă despre depăşirea adicţiilor şi găsirea tăriei interioare.

Spre finalul piesei versurile sună ca o mantră, aproape şamanic şi urcă spre o vocaliză plină de putere. Rag'n'Bone Man are versuri despre pastile, singurătate, lipsa de dragoste şi dorinţa de a ajuta o persoană prinsă în capcana substanţelor. Calvin Harris a primit recent o serie de nominalizări la iHeartRadio Music Awards, inclusiv "Artistul Dance al anului", dar şi "Piesa Dance a anului".

Melodia "One Kiss" cu Dua Lipa este cea nominalizată. Anul 2018 s-a încheiat pentru DJ cu lansarea pieselor "I Found You", colaborare cu Benny Blanco, dar şi "Promises", care şi acum este în topuri şi a răsunat la toate petrecerile de Crăciun.

Rag'n'Bone Man este un artist britanic în vârstă de 33 de ani, care a dat lovitura cu single-ul "Human" în 2016. Piesa este una dintre cele mai des alese la showurile de talente ca X Factor sau The Voice din toată lumea. Albumul de debut al lui Rory Charles Graham (numele său real) venea în 2017. Muzicianul a fost numit "Revelaţia britanică a nului" la Brit Awards 2017 şi a primit distincţia "Critics Choice".

În acelaşi an am ratat oportunitatea de a vedea artistul în România, britanicul anulând concertul din cadrul festivalului AWAKE, unde era headliner. Înainte de "Human" , cântăreţul a colaborat cu diferite grupuri muzicale. A colaborat cu Vince Staples, Stig of the Dump şi Kate Tempest. Împreună cu Skunk Anansie ajungea pe mixtape-ul Bastille "VS".

Sub numele de Rory Graham l-am putut auzi pe coloana sonoră a filmului "Bright" cu Will Smith de pe Netflix. Artistul a contribuit cu piesa "Broken People".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Rag'n'Bone Man și Pink lansează piesa "Anywhere Away From Here"

Pink și Rag'n'Bone Man au înregistrat o piesă în colaborare, intitulată "Anywhere Away From Here". Melodia va fi inclusă pe noul album al artistului britanic, "Life By Misadventure".

Publicat

pe

Pink / Rag'n'Bone Man
Pink / Rag'n'Bone Man │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Rag‘n’Bone Man va lansa anul acesta prima sa colaborare cu Pink. Cei doi au înregistrat în duet piesa "Anywhere Away From Here", o melodie cu mesaj profund, ce se adreasează tuturor celor care au dificultăți în a-și depăși fricile interioare.

"Această piesă este o reflexie sinceră a dorinței de a dispărea din situațiile incomfortabile - e despre vulnerabilitățile cu care ne confruntăm cu toții. Este o onoare să o am pe Pink pe această piesă și sunt atât de fericit că a acceptat să cânte cu mine", a declarat Rag‘n’Bone Man.

Pink: "În 2017 eram deja îndrăgostită de vocea lui, iar când ne-am întâlnit fața în față am realizat destul de repede că are și un suflet frumos"

Pink a acceptat cu bucurie propunerea de a colabora cu artistul britanic, pe care a avut ocazia de a-l cunoaște în 2017, la scurtă vreme de la lansarea hitului "Human" (2016).

"În 2017 eram deja îndrăgostită de vocea lui, iar când ne-am întâlnit fața în față am realizat destul de repede că are și un suflet frumos. De atunci am știut că vreau să lucrez cu el într-o bună zi.

"Anywhere Away From Here" este piesa perfectă pentru noi doi. Sunt extrem de onorată să fac parte din acest proiect, să colaborăm pe această piesă", a declarat Pink în comunicatul oficial ce anunță lansarea single-ului.

"Anywhere Away From Here" va fi lansat pe 9 aprilie, acesta fiind următorul single al lui Rag‘n’Bone Man. Melodia este extrasă de pe albumul "Life By Misadventure", cel de-al doilea material de studio al artistului britanic, așteptat pe piață anul acesta.

Pink a lansat de curând primul ei duet cu fiica sa. În luna februarie, artista a înregistrat "Cover Me In Sunshine" alături de Willow Sage Hart. Atât duetul, cât și clipul sunt emoționante, relația mamă-fiică făcând ca mesajul melodiei să fie și mai special.

Willow a atras atenția publicului și înainte de acest videoclip, tânăra artistă fiind recent filmată de mama ei cântând această piesă. Clipul urcat pe TikTok a atras extrem de multe aprecieri, de aici venind, probabil, și ideea înregistrării unui videoclip.

Citește în continuare

Trending