Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: Calvin Harris, Rag'n'Bone Man - Giant

Calvin Harris colaborează cu Rag'n'Bone Man pentru cea mai nouă piesă a sa, "Giant". Celebrul DJ păstrează vibe-ul de clubbing de ani '80 şi '90 al piesei "Promises", dar îl combină cu timbrul răguşit şi melancolic al artistului britanic. Vă invităm să urmăriţi clipul cu versuri al acestui single în articol.

"Giant" este primul track din 2019 pentru Calvin Harris şi este o melodie foarte catchy. Simţim din plin influenţele de soul aduse de vocea profundă şi reverberantă a lui Rag'n'Bone Man. Pe fundal se aude un beat house minimalist, câteva clape, un bas care ţine ritmul, dar şi câteva trompete. Britanicul cântă despre depăşirea adicţiilor şi găsirea tăriei interioare.

Spre finalul piesei versurile sună ca o mantră, aproape şamanic şi urcă spre o vocaliză plină de putere. Rag'n'Bone Man are versuri despre pastile, singurătate, lipsa de dragoste şi dorinţa de a ajuta o persoană prinsă în capcana substanţelor. Calvin Harris a primit recent o serie de nominalizări la iHeartRadio Music Awards, inclusiv "Artistul Dance al anului", dar şi "Piesa Dance a anului".

Melodia "One Kiss" cu Dua Lipa este cea nominalizată. Anul 2018 s-a încheiat pentru DJ cu lansarea pieselor "I Found You", colaborare cu Benny Blanco, dar şi "Promises", care şi acum este în topuri şi a răsunat la toate petrecerile de Crăciun.

Rag'n'Bone Man este un artist britanic în vârstă de 33 de ani, care a dat lovitura cu single-ul "Human" în 2016. Piesa este una dintre cele mai des alese la showurile de talente ca X Factor sau The Voice din toată lumea. Albumul de debut al lui Rory Charles Graham (numele său real) venea în 2017. Muzicianul a fost numit "Revelaţia britanică a nului" la Brit Awards 2017 şi a primit distincţia "Critics Choice".

În acelaşi an am ratat oportunitatea de a vedea artistul în România, britanicul anulând concertul din cadrul festivalului AWAKE, unde era headliner. Înainte de "Human" , cântăreţul a colaborat cu diferite grupuri muzicale. A colaborat cu Vince Staples, Stig of the Dump şi Kate Tempest. Împreună cu Skunk Anansie ajungea pe mixtape-ul Bastille "VS".

Sub numele de Rory Graham l-am putut auzi pe coloana sonoră a filmului "Bright" cu Will Smith de pe Netflix. Artistul a contribuit cu piesa "Broken People".

Citește mai multe despre Calvin HarrisRag'n'Bone Man
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE