Urmărește-ne în Social Media

Sianna & Radu Sîrbu - Dacă tu rămâi

Sianna și Radu Sîrbu au lansat împreună o piesă de dragoste, intitulată "Dacă tu rămâi", menită să scoată în evidență cele mai intense sentimente pe care acest cuplu a reușit să le păstreze de-a lungul timpului.

Unul din membrii legendarei trupe O-Zone deja de mai bine de douăzeci de ani formează un cuplu cu Sianna (Sîrbu Ana). Cei doi nu sunt la prima colaborare, lansând anterior piese precum "O Inima La Doi", "Hello", "Rain Falling Down" sau "Love Is Not A Reason To Cry".

Piesa ,"Dacă tu rămâi" este compusă și produsă de cei doi artiști și este disponibilă atât pe YouTube, cât și pe platformele de streaming muzical. De asemenea, "Dacă tu rămâi" este acompaniată de un "mood video".

"Publicul nostru așteaptă mereu de la noi piese împreună. Nu-mi dau seama dacă e vorba de compatibilitatea vocilor sau de povestea noastră de dragoste dar trebuie să recunosc că se lucrează mult mai bine când povestea de dragoste trece dincolo de piesă și studioul de înregistrări. E o energie specială pe care un cuplu o poate transmite într-o piesă și sunt sigur că cei care o vor asculta piesa o să capteze această energie muzicală", a declarat Radu Sîrbu.

Sianna a adăugat:

"Suntem unul din cuplurile asumate. Nu pretindem că avem o relație perfectă, dar cu siguranță avem o relația frumoasă, demnă de un scenariu de film. Am trecut prin multe împreuna, ne-am ținut de mână fiind copii. Ne-am maturizat și învățat împreună totul despre viață. Ne-am despărțit și ne-am sufocat unul fără altul zeci de ori. Am devenit părinți împreună și am învățat să împărțim responsabilități. Am aflat că perfecțiunea e un mit și că doi oameni nu trebuie să fie perfecți că să formeze un cuplu puternic, așa că mergem împreună pe acest drum plin de imperfecțiuni și clădim împreună o viață frumoasă. Muzica este cumva un mare dar oferit iubirii noastre din partea universului. Exact cum am spus și scris în piesă, timpul păstrează amintirea, iar pozele sunt doar dovezi".

Radu Sîrbu este cântăreț și producător muzical care a fost membru al trupei O-Zone din 1998 până în 2005 și a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Arsenium cu hitul mai sus menționat, dar și cu "Despre tine" și "De ce plâng chitarele". După separarea din proiectul O-Zone, Radu și-a început cariera solo, a lansat două albume și a fondat propria casă de discuri, Rassada Music. Mai mult, a lansat un catalog vast de producții muzicale în calitate de artist și producător muzical și este deținătorul multor premiilor muzicale - Disc de Platină, Dublu Diamant, Disc de Aur pentru vânzări în toată lumea.

Comentarii