Urmărește-ne în Social Media

Pablo Alboran - Si hubieras querido

Pablo Alboran a lansat una dintre cele mai personale piese ale sale de până acum. "Si hubieras querido" ("Dacă ai fi vrut") este o confesiune a unor sentimente ce-ți lasă în inimă un gol adânc.

Sinceritatea din versurile noului single al lui Pablo Alboran ajunge direct în inimile ascultătorilor, interpretarea făcând ca bariera limbii să nu mai existe. Intuiești imediat că e vorba despre o piesă de dragoste și despre o despărțire ce a lăsat răni adânci. Nuanțele sunt prezente în videoclip, explicații suplimentare oferind chiar Pablo Alboran.

""Si hubieras querido" este despre acea iubire pe care am trăit-o cud toții cândva și despre acel moment în care realizezi că persoana care credeai că te iubește, nu te iubea pentru ceea ce ești cu adevărat", a detaliat Pablo Alboran în comunicatul de presă ce a însoțit lansarea noului videoclip.

Piesa "Si hubieras querido" anunță lansarea unui nou material de studio, intitulat "Vertigo" și așteptat pe piață toamna aceasta, pe 6 noiembrie. Va fi cel de-al cincilea album al artistului spaniol, după patru discuri ajunse Number One în țara natală.

Cântăreț și compozitor, Pablo Alboran a scris primele sale piese la doar 12 ani și a câștigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 de premii internaționale, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy și milioane de fani în întreaga lume.

Tânărul artist, în vârstă acum de 31 de ani, și-a clădit succesul pornind de la popularitatea câștigată pe rețelele de socializare și pe YouTube. Înainte de semnarea contractului cu EMI Music, Pablo Alboran avea deja parte de susținerea bazei de fani cumulate pe internet, fiind remarcat și de artiști mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Pablo Alboran a concertat pentru prima oară în România în 2015, evenimentul având loc la Sala Palatului din București.

Comentarii