Urmărește-ne în Social Media

Radu Sîrbu - În ochii tăi

Radu Sîrbu (ex O-Zone) a lansat pentru fanii săi un videoclip muzical pentru cel mai recent single - "În Ochii Tăi". Materialul video este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

La scurt timp după lansarea celui mai nou single "În Ochii Tăi" și al remixului "Dragostea din tei", Radu Sirbu continuă să își bucure ascultătorii cu un nou material. Este vorba de un videoclip romantic, gândit ca o serie de secvențe dintr-o arhivă personală a artistului alături de partenera sa, Sianna. Clipul a fost filmat și produs în România de echipa Rassada Music.

"Nu mi-a fost dificil să joc acest rol și mi-a plăcut mult ideea videoclipului din prima. Viața noastră este suficient de colorată și uneori bate filmul, deci nu mai e nevoie să inventăm alte scenarii, așa că pur și simplu am mers pe lucruri trăite și am avut destule în acești mulți ani de relație. Trăim într-o lume în care cuplurile vor să pară perfecte deși știm foarte bine câtă perfecțiune poate exista între doi oameni imperfecți... Noi nu ne-am axat niciodată relația pe perfecțiune, din contra, am recunoscut că ne certăm, că greșim, dar suntem dispuși să facem sacrificii și să mergem înainte pentru că unde există iubire, trebuie să existe și soluții... Până la urmă că să citez finalul acestui videoclip: iubirea trebuie să fie un pic de nebunie", a declarat Radu Sîrbu.

Radu Sîrbu este un cântăreț și producător muzical, a produs și colaborat cu artiști autohtoni, dar și internaționali și a fondat casă de producție Rassada Music. A lansat un catalog vast de producții muzicale în calitate de artist și producător muzical și este deținătorul multor premiilor muzicale - Disc de Platină, Dublu Diamant, Disc de Aur pentru vânzări în toată lumea.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

La 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu prezintă primul remix cu clip al hitului "Dragostea din tei"

Radu Sîrbu, fost component al trupei O-Zone, prezintă primul remix cu clip al piesei "Dragostea din tei". Te invităm să îți aduci aminte de energia celebrei melodii.

Publicat

pe

Artwork "Dragostea din tei" (Radu Sîrbu remix)
Artwork "Dragostea din tei" (Radu Sîrbu remix) │ FOTO: PR

Piesa care a stat pe buzele tuturor în tot acest timp se bucură de o nouă versiune, cu un sound și videoclip fresh, ce transmite energia pozitivă din spatele versurilor.

"Chiar dacă piesa încă este ascultată de milioane de oameni, mă tot urmărea gândul de multă vreme să-i aduc melodiei noastre un aer fresh, însă până acum nicidecum nu reușeam sa găsesc inspirația și nu vedeam direcția, sound-ul potrivit și tot amânam până într-o zi, când am ajuns la studio după două săptămâni de vacanță în afara țării și am simțit acea chemare. M-am așezat și în câteva zile am și terminat producția remixului! A fost ca o revelație! Am decis să păstrez culoarea, structura și originalitatea vocilor adăugând totuși o amprentă personală în materie de sound. Sunt sigur că fanii piesei o să o îndrăgească cel puțin la fel de mult, iar avionul <<dragostei din tei>> să zboare mult și bine în continuare în jurul lumii!", a declarat Radu Sîrbu.

Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au dat lovitura cu piesa "Dragostea din tei", care a ajuns în topurile din toată lumea și a fost preluată inclusiv de vedete precum Rihanna și T.I. Single-ul a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea, single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100.

Radu Sîrbu este cântăreț și producător muzical care a fost membru al trupei O-Zone din 1998 până în 2005 și a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Arsenium cu hitul mai sus menționat, dar și cu "Despre tine" și "De ce plâng chitarele". După separarea din proiectul O-Zone, Radu și-a început cariera solo, a lansat două albume și a fondat propria casă de discuri, Rassada Music.

O-Zone - Dragostea din tei (Radu Sirbu Remix)

Citește în continuare