Urmărește-ne în Social Media

Pink - Irrelevant

Pink protestează împotriva rasismului și sexismului din SUA lansând videoclipul piesei ”Irrelevant”. Artista își exprimă frustrarea față de legea ce interzice avortul, precum și față de homofobie și discriminarea rasială.

"M-am trezit. M-am enervat. Am scris o piesă", a explicat Pink, dând de înțeles că procesul de înregistrare al noului single "Irrelevant" a fost unul extrem de rapid.

Ideea acestei piese a apărut ca urmare a evenimentelor recente din SUA, printre care și scandalul privind legea avortului. Chiar înainte ca piesa să fie lansată, Pink atrăgea atenția într-un mesaj publicat online asupra unor aspecte precum rasismul, sexismul și homofobia și-i invita pe toți cei intoleranți să înceteze să-i mai asculte muzica. Prin versurile piesei "Irrelevant", dar și prin imaginile din videoclip, Pink atacă aceleași subiecte, alăturându-se unor artiști precum Phoebe Bridgers și Rage Against the Machine, care și-au exprimat, la rândul lor, dezacordul față de legea avortului.

Anul trecut, Pink a lansat albumul "All I Know So Far: SetList", un material cu înregistrări live din cadrul turneului Beautiful Trauma, susținut în 2019. Albumul include și recenta colaborare a artistei cu fiica sa, Willow.

Tot în pandemie, dar în 2020, Pink a înregistrat primul ei duet cu artistul de muzică country Keith Urban. Single-ul pe care cei doi l-au lansat împreună se numește "One Too Many" și este o baladă despre nevoia de a te desprinde de trecut și de vicii care-ți încețoșează viziunea. Urban a mărturisit că după ce piesa a fost înregistrată și mixată în versiune solo, și-a dat seama că are nevoie de un partener pentru duet, și cum "a iubit întotdeauna" vocea lui Pink, alegerea a fost simplă.

Publicat

pe

Comentarii