Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Videoclip oficial: Keith Urban cu Pink - One Too Many

Pink a înregistrat primul ei duet cu artistul de muzică country Keith Urban. Single-ul pe care cei doi l-au lansat împreună se numește ”One Too Many” și este o baladă despre nevoia de a te desprinde de trecut și de vicii care-ți încețoșează viziunea.

Keith Urban și Pink au lansat piesa perfectă pentru serile prea lungi petrecute în compania alcoolului. "One Too Many" este partenerul celor care se simt singuri și rămași agățați de trecut, dar care conștientizează nevoia de a se desprinde și a merge înainte.

"E ceea ce aș numi o renunțare reticentă. Știi ce spun. Ești la finalul serii, a fost o seară lungă. Ești la bar. Juri că nu o să răspunzi la acel telefon. Nu o să faci acel apel. Până la urmă, o faci: <<Vino și ia-mă acasă. Am consumat prea multe pahare ("One Too Many")>>. Cunosc acea stare emoțională foarte bine.

Aceasta este o piesă compusă de câțiva prieteni buni de-ai mei și mi-a fost trimisă. Am scris multe piese de pe album, dar când am ascultat piesa asta, reacția mea imediată a fost: <<Da, e clar>>. M-am conectat la mesajul piesei imediat", i-a povestit Keith Urban lui Zane Lowe, într-un interviu pentru Apple Music.

"One Too Many" este inclusă pe cel mai recent album al lui Keith Urban, "The Speed of Now Part 1". Artistul a mărturisit că după ce piesa a fost înregistrată și mixată, și-a dat seama că are nevoie de un partener pentru duet, și cum "a iubit întotdeauna" vocea lui Pink, alegerea a fost simplă.

"(Pink) Este una dintre cele mai bune vocaliste și nu o spun doar ca să-i fac un compliment. Ea este, literalmente, o vocalistă în adevăratul sens al cuvântului. Nu cred că există vreun cântăreț care să mă contrazică în privința asta. E o artistă adevărată și este un storyteller grozav, iar eu cred că asta o separă de mulți alți cântăreți care au voci foarte bune. Este un storyteller nemaipomenit. Poți să simți elementul uman atunci când cântă, așa că a fost perfectă pentru duetul ăsta. Se dedică complet atunci când se implică în ceva, pentru ea nimic nu merge cu jumătăți de măsură. Iubesc lucrul ăsta la ea", a mărturisit Keith Urban.

Citește mai multe despre Keith UrbanPink
Videoclipuri cu Keith UrbanPink
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE