Urmărește-ne în Social Media

Keith Urban cu Pink - One Too Many

Pink a înregistrat primul ei duet cu artistul de muzică country Keith Urban. Single-ul pe care cei doi l-au lansat împreună se numește ”One Too Many” și este o baladă despre nevoia de a te desprinde de trecut și de vicii care-ți încețoșează viziunea.

Keith Urban și Pink au lansat piesa perfectă pentru serile prea lungi petrecute în compania alcoolului. "One Too Many" este partenerul celor care se simt singuri și rămași agățați de trecut, dar care conștientizează nevoia de a se desprinde și a merge înainte.

"E ceea ce aș numi o renunțare reticentă. Știi ce spun. Ești la finalul serii, a fost o seară lungă. Ești la bar. Juri că nu o să răspunzi la acel telefon. Nu o să faci acel apel. Până la urmă, o faci: <<Vino și ia-mă acasă. Am consumat prea multe pahare ("One Too Many")>>. Cunosc acea stare emoțională foarte bine.

Aceasta este o piesă compusă de câțiva prieteni buni de-ai mei și mi-a fost trimisă. Am scris multe piese de pe album, dar când am ascultat piesa asta, reacția mea imediată a fost: <<Da, e clar>>. M-am conectat la mesajul piesei imediat", i-a povestit Keith Urban lui Zane Lowe, într-un interviu pentru Apple Music.

"One Too Many" este inclusă pe cel mai recent album al lui Keith Urban, "The Speed of Now Part 1". Artistul a mărturisit că după ce piesa a fost înregistrată și mixată, și-a dat seama că are nevoie de un partener pentru duet, și cum "a iubit întotdeauna" vocea lui Pink, alegerea a fost simplă.

"(Pink) Este una dintre cele mai bune vocaliste și nu o spun doar ca să-i fac un compliment. Ea este, literalmente, o vocalistă în adevăratul sens al cuvântului. Nu cred că există vreun cântăreț care să mă contrazică în privința asta. E o artistă adevărată și este un storyteller grozav, iar eu cred că asta o separă de mulți alți cântăreți care au voci foarte bune. Este un storyteller nemaipomenit. Poți să simți elementul uman atunci când cântă, așa că a fost perfectă pentru duetul ăsta. Se dedică complet atunci când se implică în ceva, pentru ea nimic nu merge cu jumătăți de măsură. Iubesc lucrul ăsta la ea", a mărturisit Keith Urban.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Cele mai iubite artiste ale secolului 21, potrivit difuzărilor din UK - TOP 20

PPL (Phonographic Performance Limited) a publicat un top al celor mai populare artiste ale secolului 21, considerând difuzările de pe posturile de radio și TV din Marea Britanie. Din clasament fac parte atât artiste britanice, precum Adele și Ellie Goulding, dar și cântărețe americane precum Katy Perry, Pink și Taylor Swift.

Publicat

pe

Pink
Pink │ FOTO: Captură YouTube

Deși au spus da Brexit-ului, britanicii nu sunt naționaliști când vine vorba de preferințe muzicale. Potrivit unui clasament realizat pe baza difuzărilor de pe radio și TV din UK, cea mai populară artistă a secolului 21 este Pink. Alecia Beth Moore, pe numele ei real, a reușit să ajungă în inimile englezilor încă de la lansarea primului ei album, "Can't Take Me Home" (2000), ce a fost certificat cu platină în UK, rămânând în topul preferințelor acestora până în prezent, respectiv 7 albume mai târziu.

Pink este, potrivit PPL (Phonographic Performance Limited), artista cu cele mai multe difuzări pe TV și radio din Marea Britanie, hituri precum "Get The Party Started", "Just Like A Pill", "So What", "Who Knew", "Just Give Me a Reason", "What About Us" și  "Walk Me Home" menținând-o pe artistă în atenția publicului pe parcursul întregii sale cariere. Este impresionant, totuși, că Pink reușește să le surclaseze la capitolul difuzări pe Madonna și Katy Perry, ale căror cifre de vânzări sunt mai ridicate la nivel internațional.

Adele, cea mai de succes artistă britanică a ultimului secol, se află pe locul 6 în acest clasament, această poziționare ușor dezamăgitoare datorându-se, cu siguranță, faptului că albumul ei de debut a apărut abia în 2008, Pink și artistele mai sus plasate având un avans de câțiva ani buni înaintea sa.

După Adele o găsim pe Beyonce și apoi pe artista australiană Kylie Minogue, ce a fost mereu extrem de iubită în Marea Britanie.

"E o onoare atât de mare să mă număr printre artistele cu cele mai multe difuzări pe radio în secolul 21 și să fiu și într-o companie atât de selectă!

E uluitor pentru mine și sunt atât de recunoscătoare să aflu că muzica mea este, în continuare, ascultată de atât de mulți oameni!", a declarat Kylie Minogue.

Topul este completat de nume legendare precum Whitney Houston și Diana Ross, dar și de artiste din tânăra generație, precum Dua Lipa, Ellie Goulding și Ariana Grande.

TOP 20 - Cele mai iubite artiste ale secolului 21 în UK

 1. Pink
 2. Madonna
 3. Katy Perry
 4. Rihanna
 5. Lady Gaga
 6. Adele
 7. Beyoncé
 8. Kylie Minogue
 9. Little Mix
 10. Whitney Houston
 11. Taylor Swift
 12. Sugababes
 13. Kelly Clarkson
 14. Dua Lipa
 15. Ellie Goulding
 16. Christina Aguilera
 17. Diana Ross
 18. Jess Glynne
 19. Rita Ora
 20. Ariana Grande
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5