Urmărește-ne în Social Media

Pink - All I Know So Far

Pink îi oferă sfaturi de viață fiicei sale, Willow, în videoclipul noii piese ”All I Know So Far”. Artista îi împărtășește parcursul ei, cu toate greșelile din care a învățat până acum, relatarea fiind îmbrăcată într-o poveste spusă înainte de culcare, în care tușele ironice și apariția neașteptată a lui Cher fac deliciul unui veritabil musical pop.

Pink a pus într-un scenariu de videoclip parcursul ei, din adolescență până în prezent, folosind umorul pentru a accentua anumite trăsături de caracter. Mărturia sa e prezentată ca o poveste cu tâlc, din care fiica artistei, Willow, ar putea învăța cum să nu repete greșelile mamei sale. "All I Know So Far" e spusă cu mult umor, în stilul ce o caracterizează pe artistă, clipul părând extras dintr-un musical cu personaje fantastice, în care Cher e muza lui Pink, iar soțul ei, Carey Hart, e singura persoană care a ținut mereu piept firii sale vulcanice.

Noul single se regăsește pe albumul "All I Know So Far: SetList", un material cu înregistrări live din cadrul turneului Beautiful Trauma, susținut în 2019. Albumul include și recenta colaborare a artistei cu fiica sa, Willow, și va fi lansat pe 21 mai. Tot la această dată va fi lansat și un film documentar ce cuprinde imagini cu Pink din cadrul acestui turneu. Regizat de Michael Gracey (The Greatest Showman), filmul va avea premiera pe Amazon Prime Video.

Tracklist Pink - "All I Know So Far: Setlist": 

 1. Just Like A Pill (Live)
 2. Who Knew (Live)
 3. Funhouse/Just A Girl (Live)
 4. River (Live)
 5. Just Give Me A Reason feat. Nate Ruess (Live)
 6. Time After Time (Live)
 7. Walk Me Home (Live)
 8. I Am Here (Live)
 9. Fuckin’ Perfect (Live)
 10. MTV Video Vanguard Award Speech
 11. Cash Cash Remix intro/What About Us (Live)
 12. Cover Me In Sunshine
 13. All I Know So Far
 14. Bohemian Rhapsody (Live)
 15. We Are The Champions (Live)
 16. So What (Live)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Pink a lansat piesa "Irrelevant", cu mesaj social şi scop caritabil

Pink continuă să fie o voce puternică a societăţii americane cu lucruri importante de spus, odată cu lansarea piesei "Irrelevant". Este un track cu mesaj social şi politic, iar veniturile generate de melodie vor merge spre o cauză caritabilă. Se ascultă în articol, unde găsiţi detalii despre iniţiativă.

Publicat

pe

Coperta single Pink Irrelevant
Coperta single Pink Irrelevant │ FOTO: Pink

"Irrelevant" este o mostră de pop-punk care aminteşte de perioada când Blink-182 şi Avril Lavigne dominau topurile. În acest track Pink face aluzie la evenimentele politice recente şi susţine oamenii care sunt ei înşişi şi nu sunt ipocriţi, chiar dacă sunt înconjuraţi de ură. Sunt şi aluzii la piesa The Who "The Kids Are Alright", dar şi versuri care servesc ca o meditaţie despre viitor şi generaţiile tinere care nu privesc cu optimism în faţă.

Mai există şi un tribut pentru piesa lui Cyndi Lauper "Girls Just Wanna Have Fun", la drepturile femeilor care au fost restrânse în Statele Unite, în special în legătură cu întreruperile de sarcină. Toate veniturile generate de noul single vor merge spre organizaţia lui Michelle Obama When We All Vote. Aceasta are misiunea de a "schimba cultura şi dialogul din jurul votării şi a creşte participarea şi reprezentarea la fiecare alegere, indiferent de vârstă şi rasă".

Pink a declarat pentru The Hollywood Reporter că are o opinie fermă şi nu îi e teamă să o exprime în piesele sale. Consideră că e foarte obositor să audă mereu cât de irelevantă este şi a dorit să transforme această insultă auzită des într-o piesă. Mesajul lui "Irrelevant" este că nimeni nu este irelevant, câtă vreme este o fiinţă umană. Pink şi-a petrecut ultimele două decenii fiind un mare sustinatator al drepturilor femeilor şi cele LGBTQ. După scandalul recent cu legea Roe vs Wade le-a recomandat tuturor celor care susţin interzicerea avorturilor să nu îi mai asculte muzica.

Pe numele său real Alecia Beth More, Pink este o cântăreaţă americană activă din anul 1995. Este şi actriţă, dansatoare şi compozitoare. Albumul său de debut "Can't Take Me Home" a primit două discuri de platină în Statele Uite şi a generat două piese în top 10 Billboard Hot 100, "There You Go" şi "Most Girls". Trecerea spre pop rock s-a făcut pe albumul "Missundaztood" din 2001, care a vândut peste 13 milioane de unităţi la nivel global. A inclus hiturile "Get the Party Started", "Don't Let Me Get Me" şi "Just Like a Pill".

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1