Urmărește-ne în Social Media

Phaser - Fast Forward

Trupa timișoreană Phaser a lansat un nou single, extras de pe viitorul album. "Fast Forward" beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Fast Forward" are un mesaj general valabil, dar parcă are un impact mai profund în perioada actuală. Versurile melodiei vorbesc despre importanța prezentului și despre celebrarea unor momente cu adevărat autentice. Într-o lume în care totul se desfășoară "fast forward", este sănătos să ne oprim din când în când și să luăm o pauză.

"Anul acesta a fost, și pentru noi, o adevărată provocare și o ocazie de a aborda lucrurile altfel. Am muncit mult și ne bucurăm să anunțăm oficial lansarea noului nostru album. Va conține 16 piese, scrise și produse în totalitate de noi. Vor fi și câteva surprize, am abordat mai multe stiluri și au rezultat și unele piese care sunt diferite de ce am făcut până acum. Încă nu am stabilit titlul, dar lansarea este programată pentru luna ianuarie", a declarat trupa Phaser.

Melodia este acompaniată de un videoclip realizat de echipa Sebastian MARU Films din Timișoara. Aceștia nu sunt la prima colaborare, existând deja o serie de proiecte create în această formulă - "Indestructibil", "Până vine dimineața", "Călători" sau "Mă aprinzi".

Phaser vine din Timișoara și s-a remarcat în cadrul Selecției Naționale Eurovision 2013 cu piesa "Pour toi et pour moi", de altfel primul single oficial al trupei. Au urmat single-uri ca "Fapte, nu vorbe", "Mi-e dor de el", "Valuri" sau "Mă aprinzi". Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie, iar un concert de-al lor e un show încărcat de intensitate, dar și cu momente de sensibilitate. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitara), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Comentarii