Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Phaser - Călători

Trupa Phaser prezintă un nou videoclip, pentru piesa "Călători", cu imagini filmate în Islanda. Formaţia timişoreană pop-rock etalează influenţe dubstep aplicate peste o intrumentaţie inedită.

Videoclipul "Călători" a fost filmat toamna trecută în Islanda, surprinzând peisaje îngheţate, dar şi zone nisipoase ce par să aparţină planetei Marte. Între un far singuratic la ţărm şi bucăţi cristaline de banchiză, Phaser a fost la capătul lumii pentru a găsi o comoară de emoţie, sunet şi experienţă. Clipul a fost lansat împreună cu MediaPro Music şi Universal Music România.

Filmările şi editarea au fost realizate de către Sebastian MARU Films din Timişoara. Muzica şi textul aparţin celor de la Phaser, iar de masterizare s-au ocupat George Hora şi Studio66. Phaser intra pe radarele publicului prin clipul piesei "Alerg", lansat în luna septembrie a anului trecut. A primit un vizual cu imagini abstracte şi influenţe vintage.

Trupa a ieşit în evidenţă la Selecţia Naţională Eurovision 2013, prin piesa "Pour toi et pour moi", primul single al acestui grup.

Despre "Călători", clip şi inspiraţia sa muzicienii au elaborat:

Călătoriile sunt cele mai puternice experienţe din viaţa noastră. Ele nu înseamnă doar şansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt şi ocazia perfectă de a învăţa lucruri noi şi surprinzătoare despre noi înşine.

Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit să creăm un clip cu un impact vizual puternic. Nu a fost uşor, a trebuit să parcugem foarte mulţi kilometri în fiecare zi de filmări, iar clima islandeză nu e cea mai prietenoasă. Totuşi, peisajele şi culorile sunt extraordinare şi credem că a meritat.

Phaser a creat şi o versiune specială live a hitului său "Alerg", în varianta ULive Session. Această sesiune de live-uri începea în 2017 cu interpretări acustice ale unor artişti ca Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, Alina Eremia, Lora, AMI sau Dorian Popa.

Citește mai multe despre Phaser
Videoclipuri cu Phaser
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE