Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Videoclip oficial: Phaser - Călători

Trupa Phaser prezintă un nou videoclip, pentru piesa "Călători", cu imagini filmate în Islanda. Formaţia timişoreană pop-rock etalează influenţe dubstep aplicate peste o intrumentaţie inedită.

Videoclipul "Călători" a fost filmat toamna trecută în Islanda, surprinzând peisaje îngheţate, dar şi zone nisipoase ce par să aparţină planetei Marte. Între un far singuratic la ţărm şi bucăţi cristaline de banchiză, Phaser a fost la capătul lumii pentru a găsi o comoară de emoţie, sunet şi experienţă. Clipul a fost lansat împreună cu MediaPro Music şi Universal Music România.

Filmările şi editarea au fost realizate de către Sebastian MARU Films din Timişoara. Muzica şi textul aparţin celor de la Phaser, iar de masterizare s-au ocupat George Hora şi Studio66. Phaser intra pe radarele publicului prin clipul piesei "Alerg", lansat în luna septembrie a anului trecut. A primit un vizual cu imagini abstracte şi influenţe vintage.

Trupa a ieşit în evidenţă la Selecţia Naţională Eurovision 2013, prin piesa "Pour toi et pour moi", primul single al acestui grup.

Despre "Călători", clip şi inspiraţia sa muzicienii au elaborat:

Călătoriile sunt cele mai puternice experienţe din viaţa noastră. Ele nu înseamnă doar şansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt şi ocazia perfectă de a învăţa lucruri noi şi surprinzătoare despre noi înşine.

Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit să creăm un clip cu un impact vizual puternic. Nu a fost uşor, a trebuit să parcugem foarte mulţi kilometri în fiecare zi de filmări, iar clima islandeză nu e cea mai prietenoasă. Totuşi, peisajele şi culorile sunt extraordinare şi credem că a meritat.

Phaser a creat şi o versiune specială live a hitului său "Alerg", în varianta ULive Session. Această sesiune de live-uri începea în 2017 cu interpretări acustice ale unor artişti ca Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, Alina Eremia, Lora, AMI sau Dorian Popa.

Citește mai multe despre Phaser
Videoclipuri cu Phaser
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE