Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite

Videoclip oficial: Shelter Boy - Forever You'll Be Known

Shelter Boy revine în atenția publicului cu un nou single. Intitulată "Forever You'll Be Known", melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să-l urmărești.

Shelter Boy este proiectul muzical al neamțului Simon Graupner. Înainte ca Simon să urmeze o carieră solo, acesta a făcut parte din trupa Still Trees, ca și chitarist. Abordând genuri ca indie rock și dream pop, Shelter Boy duce cu gândul la Oasis sau Foals și creează o atmosferă relaxantă de festival.

Shelter Boy are la activ două materiale discografice: "Mirage Morning", lansat în 2019 și "Rock'n'roll Saved My Childhood (Lel)", adus la urechile publicului la începutul acestui an. După ce luna trecută, muzicianul ne-a prezentat "Calm Me Down", o piesă antrenantă, cu influențe brit-pop, acum, Shelter Boy ne introduce într-o lume nouă.

"Forever You'll Be Known" este o îmbinare de chitare, violoncel și viori ce conduc la un sound melancolic și visător. Piesa beneficiază de un videoclip regizat de Philipp Gladsome, Simon Graupner și Jonas Wirth, și îl are în rol principal pe actorul Friedemann Weber.

Citește mai multe despre Shelter Boy
Videoclipuri cu Shelter Boy
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE