Urmărește-ne în Social Media

Phaser - Anonimi

Trupa Phaser revine în atenția fanilor cu o nouă melodie. "Anonimi" beneficiază de un videoclip artistic, pe care îl găsești disponibil în articol.

Timișorenii de la Phaser continuă povestea albumului lor de debut cu un nou episod muzical. "Anonimi" este o piesă încărcată de metafore despre iubiri rătăcite și paradoxale. Mesajul melodiei este accentuat de un videoclip întunecat, cu elemente simbolice și abstracte.

"<<Anonimi>> a fost ultima piesă scrisă pentru album și credem că este potrivită să fie și ultimul single lansat din acest ciclu. Piesa continuă atmosfera dramatică și întunecată din single-ul precedent <<Sânge rece>>. Videoclipurile au fost filmate împreună cu Sebastian MARU din Timișoara parcursul unor nopți lungi și foarte călduroase. Mulțumim tuturor celor implicați pentru susținere!", au declarat membrii trupei.

După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca "Alerg", "Până vine dimineața" sau "Spune-mi unde ești", la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat "Început de Univers". Albumul conține 16 piese și a fost susținut până acum de single-urile "Fast Forward" și "Copilul lunii".

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

PUBLICITATE
Comentarii