Urmărește-ne în Social Media

Pharrell Williams - Entrepreneur ft. JAY-Z

JAY-Z și Pharrell Williams sunt unii dintre cei mai de succes oameni de afaceri din industria muzicală, așa că este o alegere potrivită denumirea noii colaborări: "Entrepreneur" (n.r. antreprenor). Piesa beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Entrepreneur" pledează pentru o revoluție a egalității în toate domeniile Statelor Unite ale Americii. Melodia face parte din proiectul "The New American Revolution", ce se concentrează pe problema nedreptății rasiale. Acest proiect este dezvoltat pe larg în revista TIME, în paginile căreia se găsesc interviuri cu Angela Davis, Tyler the Creator, Naomi Osaka sau Geoffrey Canada.

De asemenea, publicația abordează subiecte precum inegalitățile cu care s-au confruntat oamenii de culoare de-a lungul istoriei Statelor Unite și despre cum se poate realiza un viitor mai echitabil în domenii precum politică, medicină, cultură, sport și educație.

"Intenția acestei melodii a fost să arate cât de greu este să devii un antreprenor în țara noastră. Mai ales pentru cineva de culoare, există o mulțime de dezavantaje și piedici intenționate. Cum poți să pornești o inițiativă când tu, din start, ești dezavantajat de sistemul de sănătate sau educațional?" a declarat Pharrell Willliams.

Pharrell ne transmite versuri precum: "In this position with no choice / The system imprison young Black boys / Distract with white noise", acompaniat de JAY-Z, ce vorbește despre manipularea prin intermediul internetului și susține "excelența de culoare".

Colaborarea celor doi artiști este însoțită de un videoclip regizat de Calmatic. Vizualul prezintă o serie de importanți antreprenori de culoare precum Issa Rae, Nipsey Hussle sau Tyler the Creator.

PUBLICITATE
Comentarii

Premii muzicale

Foo Fighters şi Jay-Z intră în Rock and Roll Hall of Fame; Află şi ceilalţi nominalizaţi

După o perioadă de voturi, deliberare şi analiză au fost anunţaţi pe 12 mai artiştii care vor fi introduşi în Rock and Roll Hall of Fame în 2021. 6 nume intră în panteon în acest an, iar dintre ei se remarcă Jay-Z şi Foo Fighters. Detalii despre muzicienii onoraţi astfel, dar şi despre ceremonie aflaţi în articol.

Publicat

pe

Foo Fighters fotografie oficiala 2021
Foo Fighters fotografie oficiala 2021 │ FOTO: Foo Fighters twitter.com

Artiştii care vor fi imortalizaţi în acest an prin introducerea în panteonul rock sunt Jay-Z, Foo Fighters, dar şi Tina Turner, The Go Go's, Todd Rundgren şi Carole King. Dave Grohl nu e străin de această ceremonie, el fiind introdus în Hall of Fame şi cu Nirvana. Tina Turner a mai apărut de asemenea imortalizată în acest mod alături de Ike Turner, iar Carole King alături de Gerry Goffin. Turner, King şi Stevie Nicks sunt singurele femei care au fost recunoscute muzical de multiple ori.

Pe lângă cele 6 mari nume există şi tributuri speciale pentru întreaga carieră şi influenţa muzicală. Kraftwerk şi Gil Scott Heron, dar şi Charley Patton primesc Early Influence Award, în vreme ce Premiul Pentru Excelenţă Muzicală merge la LL Cool J, Billy Preston şi Randy Rhoads. Directorul muzical Clarence Avant primeşte distincţia Ahmet Ertegun în acest an. Pentru a ajunge la cei 6 artişti de mai sus s-a făcut o selecţie strictă, care a inclus nume foarte mari pe lista lărgită: Rage Against the Machine, Mary J. Blige, Kate Bush, Iron Maiden, New York Dolls şi alţii.

Fanii au putut vota pentru preferaţii lor în intervalul ianuarie - aprilie 2021.

Ceremonia Rock and Roll Hall of Fame 2021 are loc pe 30 octombrie 2021 la Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland, Ohio. Va fi transmisă sub forma unui show special pe HBO şi HBO Max ulterior. În 2020 ceremonia a fost amânată de multiple ori din cauza pandemiei şi până la urmă s-a ţinut virtual în noiembrie. Pentru prima dată în istoria Hall of Fame au fost difuzate mini documentare despre artiştii onoraţi pe scenă în locul unor reprezentaţii live. Depeche Mode şi Nine Inch Nails au fost numele principale intrate în istorie, alături de Whitney Houston, T Rex, The Doobie Brothers şi The Notorious B.I.G.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31