Urmărește-ne în Social Media

Deftones - Ohms

Trupa Deftones începe promovarea celui de-al 9-lea material de studio cu un videoclip pentru piesa ”Ohms”. Aceasta este prima melodie originală a trupei după o pauză de patru ani.

Piesa ce deschide cel de-al nouălea material de studio Deftones ne afundă într-un plan apocaliptic, vocea lui Chino Moreno sunând mai bine ca niciodată. "Ohms" intră direct într-o narațiune țesută în mister, al cărei tâlc este și mai adânc îngropat printr-un videoclip bogat în simbolistică.

"Acesta este momentul nostru - devorăm zilele ce ni se aștern în față", spune Deftones în descrierea noului videoclip "Ohms", regizat de Rafatoon.

Pentru albumul cu același titlu, Deftones a colaborat cu producătorul Terry Date, cel care și-a pus amprenta și asupra primelor patru LP-uri ale formației. Materialul a fost înregistrat la Henson Studios din Los Angeles și la Trainwreck Studios din Woodinville, Washington. Data lansării este cea comunicată de trupă și prin teaserele ce au precedat anunțul oficial - discul va sosi pe 25 septembrie și poate fi deja precomandat.

Trupa și-a dorit inițial să promoveze acest nou material în cadrul unui turneu în America, însă pandemia de COVID-19 le-a dat peste cap aceste planuri. Fanii Deftones se vor putea bucura, totuși, să vadă formația cântând în deschidere pentru Gojira și Poppy în luna august a anului viitor.

Tracklist Deftones - Ohms:

  1. Genesis
  2. Ceremony
  3. Urantia
  4. Error
  5. The Spell Of Mathematics
  6. Pompeji
  7. This Link Is Dead
  8. Radiant City
  9. Headless
  10. Ohms
Comentarii