Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019

Videoclip oficial: Paloma Faith - Loyal

”Cum vom ști ce avem, dacă mereu căutăm iubirea perfectă”, spune Paloma Faith în versurile noului single ”Loyal”. Melodia este acompaniată de un videoclip dramatic, în care atât Paloma, cât și partenerul ei au de suferit de pe urma infidelității.

Artista britanică Paloma Faith a revenit în studioul de înregistrări la doar un an de la apariția albumului ”The Architect”. Inspirată, aceasta a compus 6 noi piese, ce se vor regăsi pe o ediție reeditată a discului anterior.

Primul extras este ”Loyal”, o piesă ce vorbește despre dificultatea menținerii unei relații. Paloma aduce în discuție preocuparea noastră constantă în găsirea iubirii perfecte.

Noua ediție a albumului ”The Architect” se va numi ”Zeitgeist” și va include piesele de pe albumul original și cele 6 piese noi. Discul va fi lansat pe 16 noiembrie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul artistei.

Tracklist Paloma Faith - ”The Architect - Zeitgeist Edition”:

 1. Evolution
 2. The Architect
 3. Guilty
 4. Crybaby
 5. I'll Be Gentle
 6. Politics of Hope
 7. Kings and Queens
 8. Surrender
 9. Warrior
 10. Til I'm Done
 11. Lost and Lonely
 12. Still Around
 13. Pawns
 14. WW3
 15. Love Me As I Am
 16. Power to the Peaceful
 17. Tonight's Not The Only Night
 18. My Body
 19. Price of Fame

CD2:

 1. Loyal
 2. Final Breath
 3. Your Ex
 4. Older
 5. Make Your Own Kind of Music
 6. Lullaby

The Architect” a fost lansat în noiembrie 2017. Materialul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind primul Number One al Palomei Faith în Marea Britanie.

Citește mai multe despre Paloma Faith
Videoclipuri cu Paloma Faith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE