Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams x florianrus - Până îmbătrânim

Olivia Addams lansează împreună cu florianrus "Până îmbătrânim", o piesă despre dor și visuri cu iubiri eterne. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Prin piesa "Până îmbătrânim", Olivia continuă seria cântecelor în limba română, ce domină toate topurile radio. De la "Scrisori în minor", "Buchet de trandafiri" și "Răsărit perfect", fanii Oliviei empatizează 100% cu piesele acesteia în limba română, ele reușind mereu să arate și partea sensibilă a artistei.

"Nu știu dacă există iubirea perfectă și nemuritoare, însă în <<Până îmbătrânim>> e sigur prezentă. Sunt super excited pentru piesă și pentru faptul că am colaborat cu Florian pentru acest exercițiu de visare. Sper ca piesa să ajungă și la inimile voastre", a spus Olivia.

Piesa a fost compusă de Florian Rus și Olivia Addams, cu ajutorul lui Viky Red și al IRAIDEI (Adelina Stinga). Producția finală a fost realizată de Viky Red. Aceasta este însoțită și de un videoclip sensibil, în care Olivia și Florian interpretează acustic piesa.

"În lumea piesei <<Până îmbătrânim>> nu există swipe, dating apps, only fans și dm. Și probabil doar în lumea asta mai putem visa la o iubire până la capăt. Pentru călătorii care vor să vină să viziteze, apasă play și închide ochii", a adăugat florianrus.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care se bucură de succes atât pe plan local, cât și internațional. Single-uri precum "Stranger" – piesă ce a obținut Discul de Platină în Polonia, "Fool Me Once" și "Never Say Never" au dominat săptămâni la rând primele poziții din topurile Airplay și Shazam din Polonia, ajungând unul dintre cei mai îndrăgiți artiști în teritoriu.

La începutul anului, Olivia își surprindea fanii cu prima ei piesă în limba română, mult cerută de aceștia. "Scrisori în Minor", scrisă de Carla's Dreams, a ajuns în Top 10 Airplay pe radio. "Răsărit Perfect" a urmat în vara acestui an, ajungând pe locul 1 în topurile radiourilor, iar recent artista a colaborat cu rareș pentru "Buchet de trandafiri", piesă ce se află în Top 10 Radio Airplay de săptămâni la rând.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați compozitori din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, "Pură ficțiune" a fost numărul 1 în topurile radio, la fel ca "Partea mea de vină" și "Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO.

PUBLICITATE
Comentarii

pop

Olivia Addams: "Pentru mine e important să-mi păstrez blândețea și să-mi amintesc de ce am început această călătorie"

Olivia Addams este unul dintre artiștii români care se bucură de succes atât la nivel local, cât și internațional. Piesele sale ocupă locuri fruntașe în topuri, iar colaborările muzicale cu nume cunoscute din industrie cuceresc ascultătorii de fiecare dată. Cel mai recent demers în acest sens este "Plata cu dor", o piesă lansată alături de DOC. Cu această ocazie, am stat de vorbă cu Olivia Addams, în cadrul unui interviu disponibil în articol.

Publicat

pe

Olivia Addams
Olivia Addams │ FOTO: Ruuca

"Plata cu dor" a fost compusă de IRAIDA, DOC, Adi Istrate, Surorile Osoianu și Achi, care s-a ocupat și de partea de producție. Piesa este însoțită de un videoclip dinamic, ce îi are ca protagoniști pe Olivia Addams și DOC, regizat de Jimachez și produs de LOOPS PRODUCTION.

Un amalgam de voci înalte, un instrumental complex, cu beat-uri hip-hop, instrumente etnice, dar și sound-uri pop, stau drept fundal muzical pentru gândurile înșirate cu grijă de Olivia Addams și DOC. Cei doi artiști cântă cu ardoare despre sentimente de iubire năucite de dor.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum "Stranger", "Fool Me Once" și "Never Say Never" au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului 2022, Olivia a lansat primul ei cântec în limba română, "Scrisori în minor", scris de Carla's Dreams.

Au urmat "Răsărit perfect", "Buchet de trandafiri" (feat. rareș) sau "Până îmbătrânim" (cu florianrus). Primele două piese s-au aflat în top 10 Radio Airplay, iar colaborarea cu florianrus a ajuns în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. Colaborarea sa alături de Randi pentru piesa "Comete" a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri, iar recent, artista a lansat melodiile "Să nu mă poți uita" (feat Marko Glass și Bvcovia), "Dor" și "Creature".

InfoMusic: Bună, Olivia! Ai lansat piesa "Plata cu dor" în colaborare cu DOC. Povestește-mi puțin despre melodie. Ce te-a inspirat să o compui și cum s-a desfășurat procesul de creație.

Olivia Addams: Piesa a fost făcută într-un songwriting camp împreună cu Iraida, Adi Istrate și Achi. M-am îndrăgostit irevocabil din prima secundă de această piesă și îmi amintesc și acum că am avut-o pe repeat timp de câteva ore în prima zi în care s-a compus, fiind efectiv în șoc de cât de mult îmi place. Mi-am dorit această lansare din tot sufletul meu.

InfoMusic: Cum a fost să colaborezi cu DOC, ce ai învățat din această experiență?

Olivia Addams: DOC este un om de nota 100, cu un vibe extraordinar de cald și optimist. Este o rază de soare în persoană. Am avut și sesiuni împreună și a fost omul care a umplut camera cu căldură. Așa că mă bucur foarte tare de această colaborare și sunt foarte recunoscătoare.

InfoMusic: Pe lângă piesele proprii, compui și pentru alți artiști. Cum decurge procesul de creație a unei melodii pentru altcineva?

Olivia Addams: Mi se pare foarte important ca artistul respectiv să fie în studio când facem piesa și să avem un fel de "therapy session" înainte să vedem împreună despre ce i-ar plăcea să cânte, prin ce experiențe trece în momentul respectiv, cum se simte, ce vrea să transmită etc.

InfoMusic: Pentru ce muzician visezi să scrii o piesă și ce mesaj ar transmite ea?

Olivia Addams: Nu m-am gândit la asta și în general când scriu piese nu îmi propun să ajungă la o anumită persoană, însă mă bucur tare când văd un alt artist care empatizează cu ce am scris.

InfoMusic: Pentru a mai păstra puțin din sezonul concediilor - ești invitată într-o vacanță alături de câțiva artiști (români sau străini). Care ar fi destinația și împreună cu cine ai vrea să petreci timpul?

Olivia Addams: Să mă puneți într-un avion cu Jessie J sau Years and Years și nu mai contează destinația.

InfoMusic: Cariera ta înflorește pe zi ce trece - piesele solo atât în engleză, cât și în română ocupă locuri fruntașe în topurile muzicale, colaborările cu alți artiști din industrie se bucură de succes, videoclipurile dețin numeroase vizualizări. Cum vezi evoluția ta de până acum, ce lecții ai învățat, ce oportunități ți-au apărut în viața profesională?

Olivia Addams: Am învățat că evoluția nu înseamnă doar un grafic ascendent și că există momente în viață când trebuie să te arunci în gol, chiar dacă acel gol pare foarte, dar foarte jos. Partea interesantă este că acolo te așteaptă o trambulină gata să te propulseze și mai sus decât erai înainte și unde nu aveai cum să ajungi, dacă nu te aruncai întâi în gol. Pentru mine e important pe parcurs să-mi păstrez blândețea și să-mi amintesc de ce am început această călătorie, practic să-mi păstrez bucuria cu care fac lucrurile și sufletul curat. Am văzut cât de ușor este să te pierzi pe tine într-un joc al numerelor și aparențelor și mi-am reamintit că autenticitatea stă la baza oricărui lucru care vrei să înflorească. Oportunități sunt la tot pasul, este important să le privim dintr-un state of mind potrivit și să le alegem pe cele care rezonează cu our true selves.

InfoMusic: Piesele tale au depășit granițele țării, Polonia fiind unul dintre teritoriile care îți ascultă serios muzica. Cum ai reacționat când ai aflat că munca ta creativă nu se limitează doar la România?

Olivia Addams: Este ceea ce mi-am dorit și lucrul pentru care m-am rugat, ca muzica mea să depășească astfel de bariere și să ajungă la cât mai multe suflete.

InfoMusic: Ești o prezență activă pe social media, lucru care vine cu avantaje și dezavantaje. Pe de o parte, sunt fani care te susțin și te apreciază. Pe de altă parte, sunt și voci cârcotașe. Cum reușești să nu te lași afectată de anumite comentarii sau păreri?

Olivia Addams: A fost o perioadă când m-a afectat destul de tare și apoi o perioadă în care nu am mai citit deloc. Acum nu prea mai am nicio reacție, pentru că am înțeles că nu este despre mine.

InfoMusic: Cum ai descrie relația cu ascultătorii tăi?

Olivia Addams: I-am simțit mereu ca pe o familie și am fost foarte apropiați, dar asta pentru că așa sunt și eu și mereu mi-am dorit un grup al meu de oameni, o comunitate în care fiecare să se simtă acceptat și iubit.

InfoMusic: Ce proiecte muzicale/concerte ai în plan?

Olivia Addams: Am încetat să-mi mai fac planuri, în schimb vreau să mă las surprinsă într-un mod plăcut și sunt deschisă către experiențe frumoase.

Citește în continuare

pop

De vorbă cu florianrus: "Vreau un concert în care să mă simt cu fanii ca la o întâlnire extinsă cu prietenii"

În urmă cu câteva săptămâni, florianrus a lansat o nouă piesă, intitulată "Până atunci". Cu această ocazie, am stat de vorbă cu artistul despre povestea melodiei, relația cu fanii, planurile muzicale, dar și cu ce artiști ar forma o trupă.

Publicat

pe

florianrus
florianrus │ FOTO: Raluca Mărgescu

Compusă de florianrus, piesa "Până atunci" vorbește despre călătoria din punctul A, cel al suferinței, în punctul B, la momentul în care "vei dansa pe piesa care te-a făcut să plângi". Videoclipul piesei îl găsește pe Florian călătorind și întâlnindu-se cu el în ipostaza de copil, ipostază plină de speranță și optimism.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și compozitori din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni pe locul întâi - "Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA.

Piesele lui florianrus sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, "Pură ficțiune" a fost pe locul 1 în topurile radio, la fel ca "Partea mea de vină" și "Dacă m-ai iubit cândva", în colaborare cu JO. Artistul a lucrat cu Olivia Addams pentru "Până îmbătrânim" și cu Antonia pentru "Dududum".

InfoMusic: Bună, Florian! Ai lansat recent "Până atunci", o piesă sensibilă despre acceptare și vindecare. Ce anume te-a inspirat să compui această melodie?

florianrus: Hello! M-a inspirat ceva ce am citit la un moment dat: "Progresul e să dansezi pe piesa pe care obișnuiai să plângi". Asta și faptul că "progresul" presupune muncă și nu distragerea atenției de la propria persoană. În momentele grele, e bine să ne fim alături, întelegând durerea și punându-i întrebări.

InfoMusic: Noul single este acompaniat de un videoclip oficial. Cum au decurs filmările și cu ce amintiri ai rămas de atunci?

florianrus: Am filmat în niște locații superbe și cu o echipă superbă. Au înteles exact ce aș vrea să transmit și ne-am distrat destul de tare, chiar dacă a fost vorba despre durere în piesa pentru care filmam. L-am cunoscut și pe Rareș, micuțul Florian din clip, și am fost uimit de talentul și personalitatea lui. Una peste alta a fost așa, cum zice americanu', "core memory".

InfoMusic: Videoclipul piesei te găsește călătorind și întâlnindu-te cu tine în ipostaza de copil. Dacă te-ai putea întoarce în trecut, când aveai 10, 11 ani, ce mesaj ți-ai transmite?

florianrus: I-aș spune că e misto rău și să facă cumva să transmită energia aia bună din trecut, în viitor.

InfoMusic: Continuând subiectul videoclipului, cât de important este el pentru o partitură muzicală? Are o melodie nevoie de un videoclip pentru a transmite mai bine mesajul?

florianrus: Câteodată ajută enorm să ai un videoclip care să fie complementar cu ideea piesei. Întotdeauna e plăcut și distractiv să poți fi creativ și în imagini. Unele piese vorbesc destul și singure într-adevăr, dar aproape niciodată nu strică și un conținut video atașat.

InfoMusic: Pe lângă piesele proprii, compui și pentru alți artiști. Cum decurge procesul de creație a unei melodii pentru altcineva?

florianrus: Decurge la fel ca și procesul de creație a unei melodii pentru artistul florianrus. Uneori am un concept în cap, alteori linia melodică. Uneori inspirația e mai generoasă decât alte ori.

InfoMusic: Pentru ce muzician visezi să scrii o piesă și ce mesaj ar transmite ea?

florianrus: În momentul ăsta sunt pe principiul "să lăsăm viața să ne surprindă". Nu mi-am formulat clar în cap vreo dorință clară în privința asta. Sunt clar o grămadă de oameni talentați cu care aș vrea să văd ce iese.

InfoMusic: Care a fost cel mai tare concert la care ai participat ca spectator și de ce?

florianrus: Am fost cobză de răcit la un concert John Mayer, fix de ziua lui. I-am cântat la mulți ani cu toată sala și m-am simțit ca la o aniversare foarte mare. N-o să uit vreodată acel concert.

InfoMusic: Dacă ai putea să formezi o trupă cu o serie de artiști cunoscuți (români sau străini), pe cine ai alege și la ce instrument i-ai pune să cânte?

florianrus: L-aș lua pe Mario Fresh la Ukulele, pe Mira la tobe, Smiley la clape și eu la xilofon. Am cânta pe o plajă în fiecare seară, muzică instrumentală.

InfoMusic: Cum ai descrie relația cu ascultătorii tăi?

florianrus: Eu lansez mai rar piese, dar fiecare lansare sper să fie similară cu întâlnirea cu un prieten vechi. Reluăm mereu de unde am lăsat-o data trecută.

InfoMusic: Ce proiecte muzicale/concerte ai în plan?

florianrus: Vreau să îmi termin albumul și vreau un concert în care să mă simt cu fanii ca la o întalnire extinsă cu prietenii. Vizualizez, manifestez și vă chem dacă îmi iese.

Citește în continuare