Urmărește-ne în Social Media

DARA - Brațele demo

Dara a lansat piesa "Brațele demo", extrasă de pe cel mai nou album al său, "Ruleta". Melodia este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Brațele demo" este compusă de DARA și spune o poveste melancolică și dureroasă. Versurile pline de emoție sunt îmbrăcate într-o partitură muzicală delicată. Melodia este extrasă de pe cel mai nou album al artistei, "Ruleta". Materialul este disponibil pe toate platformele de streaming muzical.

"Durerea, întrebările, nereușitele, frica - toate mă duc spre cel mai frumos rezultat. Am învățat să le iau de mână și să merg cu ele în locul în care ele sunt marii profesori. Acești mari profesori au ca scop să mă facă ADEVĂRATĂ. Să mă dezbrace de tot, să mă lase în fața lumii exact așa cum am fost creată.
Când am crezut că stelele nu sunt de partea mea, am învățat că stelele mereu știu mai bine. Când am crezut că nu sunt îndeajuns - am căutat oameni de la care să învăț, oameni mai buni.
Când am crezut că trebuie să fac într-un fel anume, așa cum spun toți că e bine de făcut - am făcut invers, am făcut CA MINE și DOAR CA MINE.

Ruleta a trecut prin toate încercările, dar a ajuns azi aici, gata să o ascultați. Îmi promit că de azi lucrurile în viața mea o să se întâmple mai ușor.
Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost cu mine în această ruletă, pe acest Roller coaster", este mesajul transmis de DARA.

DARA a debutat cu single-ul "Istoria unei fete", după "Fie ce-o fi", colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova, împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision.

În primăvara anului 2018, Dara a lansat single-ul "Mii de ori", iar în toamnă, "Înapoi", o colaborare cu alt DJ.

Tracklist "Ruleta":

 1. Intro
 2. O fată fără nume
 3. Malurile mele
 4. Unde, unde
 5. Tu
 6. Umbra Ta
 7. Melancolia
 8. Ruleta
 9. Superoameni
 10. Outro
 11. Brațele demo
Comentarii