Urmărește-ne în Social Media

Sabrina Stoica x florianrus - Dacă ne rănim

Sabrina Stoica și florianrus și-au unit forțele și au lansat "Dacă ne rănim", o piesă ce vorbește despre curajul de a spune stop unei relații toxice. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Sabrina Stoica, Amedeo și Florian Rus, alături de producătorii Ștefan Ionita și Mario Morar, "Dacă ne rănim" devine un manifest pentru tinerii de azi. În lumea noastră agitată, piesa ne învață că uneori, pentru a ne descoperi și iubi cu adevărat, trebuie să avem curajul să renunțăm. Este un imn pentru cei ce învață să își definească limitele și să nu mai tolereze cuvinte care îi rănesc.

Videoclipul este regizat de Alin Alib, unde actorii Radu Ștefan Theodor și Azaleea Necula te poartă prin labirintul relației toxice.

"<<Dacă ne rănim>> vorbește despre un moment al relației greu de asumat. Momentul în care realizezi că vorbele și gesturile într-o relație se transformă în arme în loc de instrumente ale iubirii. <<Dacă ne rănim>> este momentul constientizării că ori ceva trebuie să se repare între cei doi oameni, ori că ei nu mai au resurse pentru a continua și trebuie, deci, să o ia pe drumuri separate.

Mă bucur că pot spune povestea asta alături de Sabrina și sper să ajute pe cineva care se află într-un astfel de moment", a declarat florianrus.

Sabrina Stoica a adăugat:

"E o poveste trăită cel puțin o dată în viață și cred că multă lume o să se regăsească în versurile piesei."

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA.

Piesele lui florianrus sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, "Pură ficțiune" a fost #1 în topurile radio, la fel ca "Partea mea de vină", "Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO și "Până îmbătrânim", colaborarea cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa "Dududum" alături de ANTONIA, dar și "Până atunci", "Ultima decizie" și "O fată după ce s-a despărțit".

Sabrina Stoica și-a făcut debutul în lumea muzicală cu single-ul "Valuri la mal", care a adunat 87.000 de ascultări în primele două luni. De asemenea, ea are în catalog diverse cover-uri publicate pe YouTube, ce au cumulat zeci de mii de vizualizări în câteva luni. Recent, cântăreața a lansat alături de Jean Gavril piesa "Visuri".

Comentarii