Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams - Feelings Back

Olivia Addams a lansat "Feelings Back", o piesă plină de emoție care rezonează cu oricine a simțit vreodată că trebuie să-și recupereze timpul și dragostea pe care le-a oferit cuiva.

Cu un instrumental lejer și versuri sincere, "Feelings Back" surprinde nostalgiile dulci-acrișoare ale rememorării anilor petrecuți alături de cineva special. Pe măsură ce vocea Oliviei îi ghidează pe ascultători prin călătoria redescoperirii, există un sentiment de resemnare amestecat cu speranță, sugerând că, în ciuda trecerii timpului, totul va fi bine în cele din urmă.

Cu fiecare vers, "Feelings Back" împletește o poveste de reconciliere și acceptare, îndemnând ascultătorii să îmbrățișeze trecutul, în timp ce privesc spre un viitor mai bun. Piesa a fost scrisă de Marius Dia, Olivia Addams și Călin Grăjdan. Producția a fost realizată de Marius Dia și Călin Grăjdan. Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, cu DOP - Denis Rusanovski, și produs de Bogdan Zamonea.

"Odată cu <<Feelings Back>> pornesc într-o călătorie de vindecare a inimilor și alinare a durerilor trecute. Această piesă este o invitație către împăcarea cu timpul pierdut, pentru a face loc afecțiunii sincere și înțelegerii", a spus Olivia Addams.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum "Stranger", "Fool Me Once" și "Never Say Never" au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului 2022, Olivia a lansat primul ei cântec în limba română, "Scrisori în minor", scris de Carla's Dreams.

Au urmat "Răsărit perfect", "Buchet de trandafiri" (feat. rareș) sau "Până îmbătrânim" (cu florianrus). Primele două piese s-au aflat în top 10 Radio Airplay, iar colaborarea cu florianrus a ajuns în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam.

RECOMANDARE: Olivia Addams: "Pentru mine e important să-mi păstrez blândețea și să-mi amintesc de ce am început această călătorie"

Comentarii

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

 • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
 • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
 • The Motans - miercuri, 20 decembrie
 • VUNK - joi, 21 decembrie
 • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
 • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
 • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

 • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
 • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare