Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Marshmello - Tell Me

DJ-ul și producătorul american Marshmello a lansat videoclipul piesei "Tell Me". Regizat de Karl Junquist, clipul ne prezintă o serie de oameni, inclusiv Marshmello, ce se pregătesc să urce pe scenă pentru a participa la un spectacol de talente.

Printre concurenții înscriși la concursul din clipul lui Marshmello se numără un copil care face karate, un jongleur, un artist care cântă la banjo și o formație.

DJ-ul urcă pe scenă pentru a prezenta o coregrafie, în vreme ce publicul aplaudă isteric. Luminile surprind chipuri în mulțime, în timp ce câțiva spectatori îl fotografiază pe Marshmello dansând. După ce obține aproape nota maximă, se îndreaptă spre culise, unde următorul concurent așteaptă plin de emoții să urce pe scenă. DJ-ul îl încurajează, iar acesta reușește în final să câștige concursul. În videoclip apare și actrița și cântăreața Paula Abdul, cunoscută pentru abilitățile sale de dans.

Lansat pe 3 aprilie, videoclipul melodiei "Tell Me" a reușit să cumuleze peste 1,5 milioane de vizionări pe YouTube. În momentul de față, videoclipul se situează pe locul 40 în topul YouTube Worldwide Trending.

Anterior acestei piese, Marshmello a lansat piesa "Here With Me" feat CHVRCHES. DJ-ul a început anul în forță, cu un concert pe 2 februarie în jocul Fortnite.

Citește mai multe despre Marshmello
Videoclipuri cu Marshmello
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE