Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: Marshmello - Tell Me

DJ-ul și producătorul american Marshmello a lansat videoclipul piesei "Tell Me". Regizat de Karl Junquist, clipul ne prezintă o serie de oameni, inclusiv Marshmello, ce se pregătesc să urce pe scenă pentru a participa la un spectacol de talente.

Printre concurenții înscriși la concursul din clipul lui Marshmello se numără un copil care face karate, un jongleur, un artist care cântă la banjo și o formație.

DJ-ul urcă pe scenă pentru a prezenta o coregrafie, în vreme ce publicul aplaudă isteric. Luminile surprind chipuri în mulțime, în timp ce câțiva spectatori îl fotografiază pe Marshmello dansând. După ce obține aproape nota maximă, se îndreaptă spre culise, unde următorul concurent așteaptă plin de emoții să urce pe scenă. DJ-ul îl încurajează, iar acesta reușește în final să câștige concursul. În videoclip apare și actrița și cântăreața Paula Abdul, cunoscută pentru abilitățile sale de dans.

Lansat pe 3 aprilie, videoclipul melodiei "Tell Me" a reușit să cumuleze peste 1,5 milioane de vizionări pe YouTube. În momentul de față, videoclipul se situează pe locul 40 în topul YouTube Worldwide Trending.

Anterior acestei piese, Marshmello a lansat piesa "Here With Me" feat CHVRCHES. DJ-ul a început anul în forță, cu un concert pe 2 februarie în jocul Fortnite.

Citește mai multe despre Marshmello
Videoclipuri cu Marshmello
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE