Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Mark Ronson - Feel Right ft. Mystikal

Producătorul britanic Mark Ronson a lansat un videoclip ce reaprinde scânteia funk-ului de altă dată. ”Feel Right” este vizualul care îmbină într-un mod inedit divertismentul și euforia unui ritm ce te ridică de pe scaun aproape involuntar.

Mark Ronson pare să fi găsit rețeta unui stil muzical ce hrănește atât melancolia vechilor generații, cât și nevoia de prospețime a noului val de ascultători. Cu o energie dezarmantă și un funk old-school profesionist, cum poate numai Prince mai reușește să producă în zilele noastre, Ronson ne invită la dans.

După hitul ”Uptown Funk”, lansat împreună cu Bruno Mars, producătorul englez a revenit cu o piesă care să-i mențină supremația în topuri. Noul single se numește ”Feel Right” și este acompaniat de un videoclip haios în care un puști încearcă să impresioneze un juriu elitist în cadrul unui concurs de talente. Juriul este compus din Bruno Mars, Mystikal și însuși Mark Ronson, ce rămân impresionați de prestația puștiului, recompensându-l cu note de 10.

Piesa ”Feel Right” înregistrată cu Mystikal se regăsește pe albumul ”Uptown Special”, cel de-al 4-lea album de studio al lui Mark Ronson. Discul s-a poziționat în topul albumelor britanice, urcând până pe poziția a 2-a în Australian ARIA Charts și pe locul al 5-lea în clasamentul US Billboard 200.

Mark Ronson este un DJ și producător englez extrem de talentat, având în palmares colaborări sonore cu Adele, Christina Aguilera, Robbie Williams, Macy Gray și Amy Winhouse.

Citește mai multe despre Mark Ronson
Videoclipuri cu Mark Ronson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE