Urmărește-ne în Social Media

Mark Ronson - Feel Right ft. Mystikal

Producătorul britanic Mark Ronson a lansat un videoclip ce reaprinde scânteia funk-ului de altă dată. ”Feel Right” este vizualul care îmbină într-un mod inedit divertismentul și euforia unui ritm ce te ridică de pe scaun aproape involuntar.

Mark Ronson pare să fi găsit rețeta unui stil muzical ce hrănește atât melancolia vechilor generații, cât și nevoia de prospețime a noului val de ascultători. Cu o energie dezarmantă și un funk old-school profesionist, cum poate numai Prince mai reușește să producă în zilele noastre, Ronson ne invită la dans.

După hitul ”Uptown Funk”, lansat împreună cu Bruno Mars, producătorul englez a revenit cu o piesă care să-i mențină supremația în topuri. Noul single se numește ”Feel Right” și este acompaniat de un videoclip haios în care un puști încearcă să impresioneze un juriu elitist în cadrul unui concurs de talente. Juriul este compus din Bruno Mars, Mystikal și însuși Mark Ronson, ce rămân impresionați de prestația puștiului, recompensându-l cu note de 10.

Piesa ”Feel Right” înregistrată cu Mystikal se regăsește pe albumul ”Uptown Special”, cel de-al 4-lea album de studio al lui Mark Ronson. Discul s-a poziționat în topul albumelor britanice, urcând până pe poziția a 2-a în Australian ARIA Charts și pe locul al 5-lea în clasamentul US Billboard 200.

Mark Ronson este un DJ și producător englez extrem de talentat, având în palmares colaborări sonore cu Adele, Christina Aguilera, Robbie Williams, Macy Gray și Amy Winhouse.

Comentarii