Urmărește-ne în Social Media

Mark Ronson - Find U Again ft. Camila Cabello

Mark Ronson se îndrăgostește de Camila Cabello în noul videoclip al piesei ”Find U Again”. Regizat de Bradley & Pablo, clipul împrumută din vibe-ul filmelor western.

După colaborarea incendiară cu Lykke Li, pentru piesa "Late Night Feelings", Mark Ronson revine cu un nou featuring de impact. Noul single al reputatului producător britanic se numește "Find U Again" și este o colaborare cu tânăra artistă Camila Cabello, ce de curând a colaborat și cu Shawn Mendes, pentru "Senorita".

În videoclipul cinematic al piesei "Find U Again", Camila Cabello se ascunde de un vânător de recompense pe nume The Duke dansând deghizată într-un club. Mark Ronson îi urmărește show-ul, la finalul clipului ajutând-o pe Camila să scape de The Duke.

"Find U Again" este extras de pe albumul "Late Night Feelings" al lui Mark Ronson. Discul a fost lansat pe 21 iunie și a debutat pe poziția a patra în topul albumelor din UK.

Tracklist "Late Night Feelings" - Mark Ronson:

 1. Late Night Prelude
 2. Late Night Feelings (feat. Lykke Li)
 3. Find U Again (feat. Camila Cabello)
 4. Piece of Us (feat. King Princess)
 5. Knock Knock Knock (feat. YEBBA)
 6. Don’t Leave Me Lonely (feat. YEBBA)
 7. When U Went Away (feat. YEBBA)
 8. Truth (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr)
 9. Nothing Breaks Like A Heart (feat. Miley Cyrus)
 10. True Blue (feat. Angel Olsen)
 11. Why Hide (feat. Diana Gordon)
 12. 2 AM (feat. Lykke Li)
 13. Spinning (feat. Ilsey)
Comentarii

Albume noi

Camila Cabello a lansat albumul "C, XOXO" - TRACKLIST

Camila Cabello a lansat "C, XOXO", cel de-al patrulea album din carieră. Materialul este compus din 14 piese ce vorbesc despre întoarcerea acasă, în Miami, și dobândirea unor noi perspective asupra vieții.

Publicat

pe

Videoclip Camila Cabello - Chanel No.5
Videoclip Camila Cabello - Chanel No.5 │ FOTO: captură YouTube

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul 81 în Billboard Hot 100 - "He Knows" cu Lil Nas X și "Chanel No.5".

Cântăreața a dat de înțeles pentru prima dată că pregătește un nou proiect muzical în februarie, când a optat pentru o schimbare de look. Părul blond a fost primul indiciu că și "C,XOXO" va beneficia de ceva special, de un sunet diferit față de muzica ei anterioară.

Anterior, Camila a prezentat fanilor albumele "Familia" (2022), "Romance" (2019) și "Camila" (2018).. Toate s-au bucurat de succes și s-au poziționat în topurile muzicale.

TRACKLIST "C, XOXO":

 1. I LUV IT (feat. Playboi Carti)
 2. Chanel No.5
 3. pink xoxo
 4. HE KNOWS (feat. Lil Nas X)
 5. Twentysomethings
 6. Dade County Dreaming (feat. JT & Yung Miami)
 7. koshi xoxo (feat. BLP Kosher)
 8. HOT UPTOWN (feat. Drake)
 9. Uuugly
 10. DREAM-GIRLS
 11. 305tilidie
 12. B.O.A.T.
 13. pretty when i cry
 14. June Gloom
Citește în continuare

Muzică și film

Ryan Gosling, Slash, Mark Ronson au cântat "I'm Just Ken" la Premiile Oscar 2024

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar a cuprins și interpretări live, iar una dintre cele mai așteptate a fost cea a lui Ryan Gosling pentru piesa "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie". Mai mult, actorul a fost acompaniat pe scenă de Mark Ronson, Slash și colegi de pe platoul de filmare.

Publicat

pe

"I'm Just Ken" live la Premiile Oscar 2024
"I'm Just Ken" live la Premiile Oscar 2024 │ FOTO: captură YouTube / Deadline Hollywood

Îmbrăcat într-un costum de un roz sclipitor, Ryan Gosling a început să interpreteze melodia din public, înconjurat de colegii săi actori. A urcat pe scenă unde a fost întâmpinat de Mark Ronson, Slash, Wolfgang Van Halen, Andrew Wyatt și 65 de dansatori.

Piesa "I"m Just Ken" a fost compusă de Ronson și Wyatt și are contribuții muzicale de la Slash și Van Halen, precum și de la bateristul Josh Freese. Cântecul a primit o nominalizare la categoria "Cel mai bun cântec" la Premiile Oscar 2024, alături de o altă piesă de pe coloana filmului "Barbie": "What Was I Made For?". Aceasta din urmă a câștigat trofeul.

Alte nominalizări pentru "Cel mai bun cântec" la premiile Oscar 2024 au inclus "It Never Went Away" ("American Symphony"), "The Fire Inside" ("Flamin' Hot") și "Wahzhazhe (A Song For My People)" ("Killers of the Flower Moon").

Revenind la "I'm Just Ken", piesa a intrat în Billboard Hot 100 vara trecută deoarece albumul cu toate piesele incluse în filmul "Barbie" s-a situat pe locul 2 în topul de albume Billboard 200. În decembrie anul trecut, a sosit EP-ul "Ken", care conține trei versiuni suplimentare ale melodiei, inclusiv "Merry Kristmas", cu tematică festivă.

Citește în continuare