Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Videoclip oficial: Mark Ronson - Find U Again ft. Camila Cabello

Mark Ronson se îndrăgostește de Camila Cabello în noul videoclip al piesei ”Find U Again”. Regizat de Bradley & Pablo, clipul împrumută din vibe-ul filmelor western.

După colaborarea incendiară cu Lykke Li, pentru piesa "Late Night Feelings", Mark Ronson revine cu un nou featuring de impact. Noul single al reputatului producător britanic se numește "Find U Again" și este o colaborare cu tânăra artistă Camila Cabello, ce de curând a colaborat și cu Shawn Mendes, pentru "Senorita".

În videoclipul cinematic al piesei "Find U Again", Camila Cabello se ascunde de un vânător de recompense pe nume The Duke dansând deghizată într-un club. Mark Ronson îi urmărește show-ul, la finalul clipului ajutând-o pe Camila să scape de The Duke.

"Find U Again" este extras de pe albumul "Late Night Feelings" al lui Mark Ronson. Discul a fost lansat pe 21 iunie și a debutat pe poziția a patra în topul albumelor din UK.

Tracklist "Late Night Feelings" - Mark Ronson:

 1. Late Night Prelude
 2. Late Night Feelings (feat. Lykke Li)
 3. Find U Again (feat. Camila Cabello)
 4. Piece of Us (feat. King Princess)
 5. Knock Knock Knock (feat. YEBBA)
 6. Don’t Leave Me Lonely (feat. YEBBA)
 7. When U Went Away (feat. YEBBA)
 8. Truth (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr)
 9. Nothing Breaks Like A Heart (feat. Miley Cyrus)
 10. True Blue (feat. Angel Olsen)
 11. Why Hide (feat. Diana Gordon)
 12. 2 AM (feat. Lykke Li)
 13. Spinning (feat. Ilsey)

Citește mai multe despre Camila CabelloMark Ronson
Videoclipuri cu Camila CabelloMark Ronson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE