Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Mark Ronson - Late Night Feelings ft. Lykke Li

Mark Ronson și Lykke Li readuc pe frecvențe groove-ul și senzualitatea muzicii anilor '70. "Late Night Feelings" pare desprins dintr-un film retro, în care fantezia ei devine realitate.

Îmbrăcată într-o lenjerie sexy, Lykke Li tânjește la o relație cu bărbatul visurilor ei, în contextul videoclipului acesta fiind Mark Ronson. Oriunde ar întoarce privirea, îl zărește în postere, fotografii și chiar la TV. Este conștientă că acestă fantezie nu ar trebui alimentată, dar o retrăiește noapte de noapte, în final imaginându-și că este alături de Mark pe scenă.

Piesa "Late Night Feelings" denumește noul album de studio al lui Mark Ronson. Producătorul britanic l-a descris ca fiind "cu siguranță cel mai bun lucru pe care l-a înregistrat" și totodată materialul discografic la care a lucrat cel mai intens. Pe acest al cincilea disc din cariera sa este inclusă și colaborare cu Miley Cyrus, pentru piesa "Nothing Breaks Like a Heart".

"Late Night Feelings" va fi lansat pe 21 iunie și va fi disponibil în 5 formate simultan: CD, vinil, casetă, mini disc și o ediție limitată cu 8 track-uri.

Tracklist "Late Night Feelings" - Lykke Li:

 1. Late Night Prelude
 2. Late Night Feelings (feat. Lykke Li)
 3. Find U Again (feat. Camila Cabello)
 4. Piece of Us (feat. King Princess)
 5. Knock Knock Knock (feat. YEBBA)
 6. Don’t Leave Me Lonely (feat. YEBBA)
 7. When U Went Away (feat. YEBBA)
 8. Truth (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr)
 9. Nothing Breaks Like A Heart (feat. Miley Cyrus)
 10. True Blue (feat. Angel Olsen)
 11. Why Hide (feat. Diana Gordon)
 12. 2 AM (feat. Lykke Li)
 13. Spinning (feat. Ilsey)

Citește mai multe despre Lykke LiMark Ronson
Videoclipuri cu Lykke LiMark Ronson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE