Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Slash - Beneath the Savage Sun

Slash atrage atenția asupra numărului alarmant de elefanți vânați pentru fildeșul lor prin intermediul unui videoclip - ”Beneath the Savage Sun”. Clipul este lansat în parteneriat cu International Fund for Animal Welfare.
Urmărește-ne pe

Aflat în turneu în Africa de Sud, Slash a aflat despre situația dramatică a decimării elefanților și a hotărât să se implice într-o campanie de prevenire a dispariției acestora. Fostul chitarist Guns N' Roses a lansat un videoclip alături de International Fund for Animal Welfare (IFAW) prin care vorbește publicului despre importanța protejării acestor animale. Piesa ”Beneath the Savage Sun” a fost compusă special pentru susținerea cauzei elefanților.

"Un elefant este omorât la fiecare 15 minute pentru fildeșul său și așa s-a ajuns ca numărul lor să scadă cu până la 95% în ultimul secol. Văzând că aceste animale sunt pe cale de dispariție, lucru posibil chiar în următorul deceniu, am compus 'Beneath the Savage Sun' și am făcut un parteneriat cu IFAW. Donați acestei fundații și încercați să protejați elefanții." - Slash

Slash este considerat unul dintre cei mai buni chitariști din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovație și carismă. Publicații de prestigiu precum Time sau Rolling Stone l-au inclus întotdeauna în topul celor mai buni chitariști, iar în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N’Roses a fost introdus pe Rock’n’Roll Hall of Fame.

După concertul incendiar susținut în 2013 la Sala Palatului, Slash revine anul acesta în România pentru o întâlnire cu fanii în aer liber, la Arenele Romane. Concertul va avea loc pe 28 iunie 2015, chitaristul venind însoțit și de această dată de Myles Kennedy & The Conspirators.

Citește mai multe despre Slash
Videoclipuri cu Slash
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE