Urmărește-ne în Social Media

Stereophonics - C'est La Vie

Trupa britanică Stereophonics a lansat videoclipul noului single ”C'est La Vie”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Keep the Village Alive”, programat pentru lansare pe 11 septembrie 2015.

Fanii Stereophonics au motive de bucurie. Trupa britanică de rock alternativ din Wales va lansa anul acesta un nou album intitulat ”Keep the Village Alive”. Anunțul a fost făcut de formație în urmă cu doar câteva ore, vestea ajungând la urechile publicului fără niciun teaser care să dea de bănuit că se pregătește lansarea unui material discografic.

Keep the Village Alive” va fi lansat pe piață pe 11 septembrie 2015, după o pauză de 2 ani de la discul anterior, ”Graffiti on the Train” (2013). Noul album este coprodus de vechiul prieten și colaborator Jim Lowe, fiind înregistrat la ICP Studios din Bruxelles și Stylus Studio din Londra.

Prima piesă dezvăluită de pe acest material surpriză se numește ”C'est La Vie” și este acompaniată de un video în regia lui Kelly Jones. În clip apar actorii Antonia Thomas, Aneurin Barnard și Mathew Aubrey, pentru producție trupa colaborând cu John Conroy (Braveheart (1995), The Bourne Ultimatum (2007)).

”Acesta este noul nostru videoclip, ”C'est La Vie”! Sperăm să vă placă, noi ne-am distrat de minune la filmări!” - Stereophonics

Noul single ”C'est La Vie” a putut fi ascultat în premieră la BBC R2, în emisiunea lui Chris Evans. În perioada următoare, formația va oferi noi detalii cu privire la posibilitățile de achizitionare a piesei, precum și data la care discul ”Keep the Village Alive” va deveni disponibil pentru precomenzi.

Comentarii