Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Stereophonics - C'est La Vie

Trupa britanică Stereophonics a lansat videoclipul noului single ”C'est La Vie”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Keep the Village Alive”, programat pentru lansare pe 11 septembrie 2015.

Fanii Stereophonics au motive de bucurie. Trupa britanică de rock alternativ din Wales va lansa anul acesta un nou album intitulat ”Keep the Village Alive”. Anunțul a fost făcut de formație în urmă cu doar câteva ore, vestea ajungând la urechile publicului fără niciun teaser care să dea de bănuit că se pregătește lansarea unui material discografic.

Keep the Village Alive” va fi lansat pe piață pe 11 septembrie 2015, după o pauză de 2 ani de la discul anterior, ”Graffiti on the Train” (2013). Noul album este coprodus de vechiul prieten și colaborator Jim Lowe, fiind înregistrat la ICP Studios din Bruxelles și Stylus Studio din Londra.

Prima piesă dezvăluită de pe acest material surpriză se numește ”C'est La Vie” și este acompaniată de un video în regia lui Kelly Jones. În clip apar actorii Antonia Thomas, Aneurin Barnard și Mathew Aubrey, pentru producție trupa colaborând cu John Conroy (Braveheart (1995), The Bourne Ultimatum (2007)).

”Acesta este noul nostru videoclip, ”C'est La Vie”! Sperăm să vă placă, noi ne-am distrat de minune la filmări!” - Stereophonics

Noul single ”C'est La Vie” a putut fi ascultat în premieră la BBC R2, în emisiunea lui Chris Evans. În perioada următoare, formația va oferi noi detalii cu privire la posibilitățile de achizitionare a piesei, precum și data la care discul ”Keep the Village Alive” va deveni disponibil pentru precomenzi.

Citește mai multe despre Stereophonics
Videoclipuri cu Stereophonics
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE