Urmărește-ne în Social Media

Marius Moga - O Dorință

Marius Moga revine în atenția fanilor cu "O Dorință", piesă ce subsumează visurile, luptele, fricile, așteptările și speranțele tuturor. Melodia este lansată cu un videoclip pe care te invităm să-l vizionezi în articol.

Piesa "O Dorință" a fost scrisă și produsă de Marius Moga și Marius Mirică în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation. Single-ul ascunde în spate ani de muncă și iese tocmai acum când, plutind din nou în incertitudine, oamenii au cea mai mare nevoie de ea. Odată cu această lansare, Marius îi provoacă pe toți să-și seteze obiectivele pentru 2022 și să renunțe la autosabotare și teamă.

"Melodia aceasta s-a lansat la momentul potrivit, zic eu, deși lucrez de mult timp la ea, acum am simțit să o lansez. <<O Dorință>> e o piesă care îmi dă o stare super bună și care sper să îi binedispună pe oameni și să îi facă să fie mai optimiști. Vreau să transmit prin această piesă oamenilor să nu se lase limitați de etichete și să continue să muncească pentru visurile lor", a spus Marius Moga.

Plin de culoare și emoție, mesajul piesei este completat de un cadru de poveste regizat de Isabella Szanto. Cu o abordare cinematică, asemenea unui trailer de film, videoclipul te transpune într-o lume în care orice e posibil, atât timp cât continui să visezi. Producția video a fost realizată de Bogdan Zamoncea, Roberto Stan și Cristian Puchiu. Set-up-ul virtual a fost creat de Tudor Irimescu, sub îndrumarea lui Marius Moga.

Comentarii