Urmărește-ne în Social Media

Bogdan Ioan - If I

Bogan Ioan a lansat piesa "If I", însoțită de un videoclip gândit ca o metaforă ce accentuează mesajul versurilor. Materialul este disponibil în articol.

Versurile piesei "If I" au fost scrise de Iuliana Pușchilă, care a lucrat și la compoziția linei melodice împreună cu Marius Rozsdas, cunoscut sub numele de Magic Juice. Cel din urmă a realizat atât producția, cât și mixul și masterul piesei.

"<<If I>> este o piesă cu un mesaj foarte profund. Este despre acele momente când simțim că ne tot lovim de obstacole și nimic nu se întâmplă așa cum am vrea, fie că este vorba despre o relație de dragoste, sau despre relația noastră cu viața de zi cu zi. Apare acea întrebare: Dacă de mâine nu voi mai fi, oare am făcut bine până acum? Oare puteam face mai mult? Fiecare dintre noi cred că a trecut sau va trece măcar o dată prin această situație. Important este să nu cedăm și să ajungem la destinație", a declarat Bogdan Ioan.

Videoclipul, regizat de Dorck, îl regăsește pe Bogdan Ioan în rolul principal. O tematică cromatică poate fi observată, mai precis contrastul dintre alb si negru, reliefat de fundalul alb și hainele negre pe care Bogdan le poartă, dar și de cele două scaune, atunci când artistul apare în dublă ipostază. Aceste culori simbolizează dualitatea, antiteza dinte lumină și întuneric, dintre bine și rău. Mai mult, proiecțiile astrale evidențiază multitudinea de gânduri la care zboară mintea noastră, în timp ce trebuie să rămânem ancorați în realitate și să păstrăm aparențele.

Bogdan Ioan este un cântăreț de muzică pop, fiind câștigătorul ediției din 2018 a concursului Vocea României. A ajuns viral cu prima sa apariție în concurs. Cover-ul său al piesei "Earth Song" de la Michael Jackson a acumulat peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

În 2021, Bogdan Ioan a lansat prima piesă în engleză, "Friday Mood", un cântec fermecător, care îți transmite o stare de bine și cu un vibe retro de anii '80.

Comentarii