Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Morandi, Burak Yeter - Kalinka (Burak Yeter Remix)

Morandi şi DJ Burak Yeter au lansat videoclipul piesei "Kalinka (Burak Peter Remix)". Clipul este în proporţie de 80% identic cu cel al piesei "Kalinka", doar că include şi secvenţe cu DJ-ul, nu doar cu Morandi plus muze sexy. Vă invităm să vizionaţi noua versiune de clip în articol.

"Kalinka" a debutat în septembrie 2018, devenind un hit instant, cu peste 42 de milioane de vizualizări pe YouTube în acest moment. Remixul realizat de DJ Burak Yeter a fost lansat pe 20 februarie , iar acum a primit un videoclip. Burak Yeter este cunoscut pentru piese ca "Tuesday", realizată în colaborare cu Danelle Sandoval sau "My Life Is Going On" de pe coloana sonoră a serialului Netflix "La Casa de Papel".

Piesa originală a urcat în topuri în 20 de ţări de pe glob, inclusiv Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Germania sau Israel. Despre succesul piesei şi remix Morandi a avut următoarele de spus:

Proiectul Morandi a însemnat întotdeauna diversitate şi calitate, atât în privinţa sound-ului, versurilor, vocilor prezente pe piese, cât şi a colaborărilor cu alţi muzicieni. Suntem mândri că piesa noastră reuşeşte să inspire nume internaţionale cum este Burak Yeter şi sperăm că remixul va crea cel puţin la fel de multă vâlvă în peisajul internaţional şi va fi pe placul ascultătorilor noştri.

DJ Burak Yeter a fost imediat cucerit de piesă de cum a auzit-o prima oară şi a decis să o remixeze. "Kalinka" are şi o latură de viralitate în social media, dansurile şi coregrafiile asociate abundând. Tot mai mulţi tineri se filmează dansând pe piesă şi realizând dance challenge-uri. Track-ul este produs de Randi şi Marius Moga, refrenul fiind preluat din celebra piesa rusească tradiţională a compozitorului Ivan Larionov.

Proiectul muzical Morandi debuta în 2004 cu single-ul "Love Me", urmat de 3 albume de succes şi multiple hituri. Printre cele mai apreciate piese ale grupului se numără "Summer în December", colaborare cu INNA sau "Children of the Night".

Citește mai multe despre Burak YeterMarius MogaMorandiRandi
Videoclipuri cu Burak YeterMarius MogaMorandiRandi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE