Urmărește-ne în Social Media

Maluma - Mama Tetema ft. Rayvanny

Maluma ne face să credem că vara nu s-a terminat cu un videoclip în care viața relaxată și ritmul reggaeton merg mână în mână. ”Mama Tetema” beneficiază de un videoclip regizat de Jessy Terrero și filmat în Africa și Statele Unite.

"Mama Tetema" este inspirată de populara piesă "Tetema" (2019), a artistului tanzanian Rayvanny. Maluma a auzit melodia și i-a plăcut atât de mult încât a decis să-l contacteze pe Rayvanny pe Instagram. I-a dat un mesaj pe DM, iar răspunsul a venit imediat. Cei doi artiști s-au întâlnit, Maluma a adăugat versuri noi în spaniolă și un ritm reggaeton, iar rezultatul este această nouă fuziune - "Mama Tetema" feat. Rayvanny. Piesa a fost interpretată live în premieră la gala MTV EMA 2021.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

Maluma a concertat pentru prima oară în România în 2018. Evenimentul a avut loc pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino "El Carrusel". ( Vezi poze de la primul concert Maluma în România). În cadul evenimentului au cântat și Luis Fonsi, autorul hitului "Despacito", Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra.

PUBLICITATE
Comentarii