Urmărește-ne în Social Media

Maluma - Coco Loco

Maluma a lansat piesa "Coco Loco", extrasă de pe viitorul său album, intitulat "Don Juan". Melodia este însoțită de un videoclip pe care îl găsești în articol.

Produsă de MadMusick, vechi colaborator al artistului columbian, piesa "Coco Loco" este lansată alături de un videoclip regizat de Jessy Terrero. Maluma susține un concert improvizat pe străzile din Miami. Cântărețul nu se lasă descurajat de ploaia torențială, în timp ce este înconjurat de dansatoare care mânuiesc umbrele.

Nu există încă o dată de lansare pentru "Don Juan", dar albumul este programat să apară în decursul acestui an. De pe acest material, Maluma a mai prezentat single-urile "La Fórmula" cu Marc Anthony, "La Reina" și colaborarea cu Anuel AA - "Diablo, Que Chimba".

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

Comentarii