Urmărește-ne în Social Media

Maluma - Sobrio

Maluma este îndurerat în noul său videoclip, ”Sobrio”, tânjind după o fostă iubită, aflată acum în brațele altcuiva. Rolul ei este interpretat de modelul israelian Eden Fines, iar al celuilalt bărbat de Scott Disick.

După o serie de piese dansante, Maluma explorează și tărâmul baladelor, păstrând tematica iubirii. "Sobrio" este o piesă despre regretul celui care și-a pierdut marea iubire și suferința provocată de gelozie. Piesa pop cu influențe reggaeton merge pe formula ce l-a propulsat pe Maluma în topurile internaționale, intenția de a lansa un nou hit, poate chiar al verii 2021, fiind evidentă.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

Maluma a concertat pentru prima oară în România în 2018. Evenimentul a avut loc pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino "El Carrusel". ( Vezi poze de la primul concert Maluma în România). În cadul evenimentului au cântat și Luis Fonsi, autorul hitului "Despacito", Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra.

Comentarii