Urmărește-ne în Social Media

Maluma - Procura

Maluma a lansat piesa "Procura", însoțită de un videoclip emoționant. Artistul columbian a dezvăluit că el și iubita lui, Susana Gomez, așteaptă primul copil.

"Procura" este marcată de influențe de bachata și urban, și vorbește despre o memorabilă poveste de dragoste. La începutul melodiei, Maluma ține un discurs în timpul unui concert și îi transmite iubitei sale: "Te iubesc! Atâția ani am căutat iubirea în altă parte și nu mi-am dat seama că era lângă mine".

Videoclipul muzical prezintă imagini din intimitatea cuplului, culminând cu momentul în care au aflat că vor deveni părinți. Maluma și Susana au dezvăluit că vor avea o fetiță, iar numele ei va fi Paris.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

În luna august a acestui an, Maluma a lansat cel de-al șaselea album din carieră - "Don Juan". Discul conține colaborări cu Jowell & Randy, Carín León, Ryan Castro, Yandel, Gordo, Don Omar, J Balvin, Rayvanny, Marc Anthony și Anuel AA.

Comentarii