Urmărește-ne în Social Media

Diana Ross - I Still Believe

Diana Ross continuă promovarea albumului "Thank You" lansând un videoclip nou, pentru piesa "I Still Believe". Plină de optimism, melodia este un testament al încrederii pe care artista o are în iubire și importanța ei în viața de zi cu zi.

"Thank You", cel de-al 25-lea album de studio al cântăreței, este în întregime un material nou, exclusivist și cu melodii pozitive, cu apreciere și bucurie dedicate publicului său, care a fost alături de ea de-a lungul anilor.

Vorbind despre inspirația albumului, Diana Ross explică modul în care dragostea ei pentru cântat a menținut-o într-o stare de spirit foarte bună în aceste vremuri neobișnuite:

"Mi-am petrecut anul trecut înregistrând muzică nouă, iar această muzică este o reflectare a bucuriei și a dragostei, a recunoștinței pe care o simt în fiecare zi. Este un album de mare apreciere pentru viață și pentru voi toți."

Albumul este înregistrat în studioul ei de acasă, iar Diana Ross a co-scris și a colaborat la toate piesele cu compozitori și producători premiați, inclusiv Jack Antonoff, Troy Miller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler , Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White și Nathanial Ledgewick.

Tracklist 'Thank You' - Diana Ross

 1. Thank You
 2. If the World Just Danced
 3. All Is Well
 4. In Your Heart
 5. Just In Case
 6. The Answer's Always Love
 7. Let's Do It
 8. I Still Believe
 9. Count On Me
 10. Tomorrow
 11. Beautiful Love
Comentarii