Urmărește-ne în Social Media

Paula Seling - Ridică-te (alături de Camerata Regală)

Paula Seling ne oferă o doză de curaj și inspirație la început de 2021 cu un video filmat live al piesei "Ridică-te". Înregistrarea este extrasă din concertul susținut de Paula Seling alături de Camerata Regală la Ateneul Român.

"Un cântec puternic, ce te ajută să înțelegi cât ești TU de puternic. Interpretare din concertul special de la Ateneul Român, alături de Camerata Regală condusa de Maestrul Constantin Grigore", a detaliat Paula Seling.

Piesa "Ridică-te" are versurile scrise de Paula, artista explicând mesajul pe care a dorit să-l transmită publicului.

"Am scris cântecul cu gândul la toți cei ce au nevoie de un cuvânt în plus pentru a-i ajuta să treacă peste greutăți. Unii pot să își spună singuri aceste lucruri. Nu judeca, nu ai de unde să știi dacă, sub un zâmbet, nu se ascund greutăți pe care omul le poartă în tăcere.

Trebuie să mergi mai departe. Gândește-te la copilul din tine, cel care visa la un viitor glorios, acel copil care, dacă ar fi lângă ține, asta ți-ar spune: luptă pentru visurile mele."

De-a lungul carierei muzicale, Paula a lansat 16 albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea şi a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

Comentarii