Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Paula Seling - Ridică-te (alături de Camerata Regală)

Paula Seling ne oferă o doză de curaj și inspirație la început de 2021 cu un video filmat live al piesei "Ridică-te". Înregistrarea este extrasă din concertul susținut de Paula Seling alături de Camerata Regală la Ateneul Român.
"Un cântec puternic, ce te ajută să înțelegi cât ești TU de puternic. Interpretare din concertul special de la Ateneul Român, alături de Camerata Regală condusa de Maestrul Constantin Grigore", a detaliat Paula Seling.

Piesa "Ridică-te" are versurile scrise de Paula, artista explicând mesajul pe care a dorit să-l transmită publicului.

"Am scris cântecul cu gândul la toți cei ce au nevoie de un cuvânt în plus pentru a-i ajuta să treacă peste greutăți. Unii pot să își spună singuri aceste lucruri. Nu judeca, nu ai de unde să știi dacă, sub un zâmbet, nu se ascund greutăți pe care omul le poartă în tăcere.

Trebuie să mergi mai departe. Gândește-te la copilul din tine, cel care visa la un viitor glorios, acel copil care, dacă ar fi lângă ține, asta ți-ar spune: luptă pentru visurile mele."

De-a lungul carierei muzicale, Paula a lansat 16 albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea şi a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

Citește mai multe despre Paula Seling
Videoclipuri cu Paula Seling
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE