Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Pink despre experiența îmbolnăvirii de COVID-19: "A fost cel mai înfricoșător lucru din viața mea"

Într-un interviu video cu Ellen DeGeneres, Pink a detaliat prin ce a trecut în perioada în care a aflat că atât ea, cât și fiul său, Jameson, s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Publicat

pe

Pink în interviul cu Ellen DeGeneres (captură ecran)
Pink în interviul cu Ellen DeGeneres (captură ecran)

Pink anunța la începutul lunii aprilie că a fost diagnosticată cu COVID-19, simptomele apărând cu două săptămâni anterior anunțului. Și fiul său a avut simptome similare, descoperind că și el este bolnav. Familia artistei a stat în autoizolare la domiciliu, iar cei doi au început să se simtă mai bine.

"Suntem bine acum. Ne simțim ok săptămâna asta. Nici nu știu ce zi este, dar săptămâna asta este mai bună decât anterioara. E a doua zi în care Jameson nu mai are febră, ceea ce e o mare ușurare".

Intervievată de Ellen, Pink vorbit în continuare despre momentele grele prin care ea și familia sa au trecut:

"Jameson a început să se simtă rău. Da, e un copil de trei ani, ei se îmbolnăvesc mereu, dar a început să aibă febră pe 14 martie. Noi eram în carantină din 11 martie. A început cu febră la el, care apărea și dispărea. Apoi a avut dureri de stomac, diaree, dureri în piept și de cap. Și apoi dureri în gât. În fiecare zi apărea un nou simptom. Febra a stagnat o perioadă, apoi a început să crească. La un moment dat, ajunsese la 39,4."

Artista a devenit din ce în ce mai îngrijorată de starea de sănătate a fiului său. În contextul cauzat de pandemie, era dificil să iasă din casă cu un copil de trei ani și nu putea nici să îi dea la nesfârșit doze de paracetamol sau alte medicamente pentru a-i ameliora simptomele.

"La un moment dat, eu am început să mă simt rău. În jur de 16 martie. Nu m-am simțit bine, m-am simțit obosită, am avut frisoane, mi-a fost greață, dar nu am avut febră. Nu am avut simptomele pe care ar trebui să le urmărim. În jur de 18-20 martie, m-am trezit în toiul nopții și nu puteam să respir. Am avut nevoie de nebulizator. Nu puteam sa respir fără el. Atunci am început să fiu foarte speriată. Am putut să facem rost de un test și mi l-am făcut. Rezultatul a venit o săptămână mai târziu. Era pozitiv. Dar am simțit dinainte că o să fie pozitiv.

La un moment dat când a început [Jameson] să vomite și să îmi spună că are dureri de piept și că nu poate respira, mă gândeam <<ok, ce facem acum? Mergem la spital? Ce facem în momentul ăsta?>>. Ăsta a fost cel mai înfricoșător lucru din toată viața mea".

Pink a ridicat o problemă cu care se confruntă întreaga populație în ceea ce privește infecția cu COVID-19: testele pentru coronavirus.

"Am vorbit cu atât de mulți oameni care nu au putut fi testați. Prieteni care credeau că s-au îmbolnăvit în februarie. Nu știu, cred că testarea este foarte importantă. Faptul că am pus mână pe un test a creat o controversă în rândul oamenilor. Vreau să spun două lucruri. Vreau să spun că da, ar trebui să fiți furioși că eu am putut sa fac rost de test și voi nu. Dar nu ajută la nimic să fiți furioși pe mine. Nu o să rezolve faptul că voi nu puteți să vă testați. Dar ar trebui să fiți furioși pe problema asta. Și ar trebui să lucrăm împreună să schimbăm asta.

În al doilea rând, spuneți-mi mie că, cineva care are un copil de trei ani, bolnav și ar avea ocazia să facă rost de un test, nu ar face-o? Și dacă spun că nu ar face asta, eu vă spun că mint".

Artista a vorbit despre problemele pe care le are sistemul de sănătate, despre cum guvernele își dezamăgesc poporul și despre importanța de a sta acasă. În felul acesta, fiecare dintre noi este un erou care încearcă să țină sub control răspândirea virusului.

Interviu Pink la The Ellen Show:

Comentează

Trending