Urmărește-ne în Social Media

Julia Michaels - Little Did I Know

Julia Michaels, artista premiată cu multiple discuri de platină, revine în atenția fanilor cu "Little Did I Know". Piesa beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Piesa "Little Did I Know" a fost compusă de Julia Michaels și JP Saxe. Este extrasă de pe albumul de debut al artistei, "Not In Chronological Order", ce a fost lansat pe 30 aprilie.

Tracklist "Not In Chronological Order":

  1. "All Your Exes"
  2. "Love Is Weird"
  3. "Pessimist"
  4. "Little Did I Know"
  5. "Orange Magic"
  6. "Lie Like This"
  7. "Wrap Around"
  8. "History"
  9. "Undertone"
  10. "That’s The Kind Of Woman"

Julia Michaels a transformat peisajul muzicii pop nu numai din culise, ca unul dintre cei mai prolifici compozitori, ci și în lumina reflectoarelor, ca artist solo. În 2018, ea a obținut nominalizări la premiile Grammy la categoriile "Best New Artist" şi "Song of the Year" pentru single-ul său de debut "Issues", răsplătit cu cinci discuri de platină.

În 2019, Michaels a lansat "Inner Monologue - Part 1" și "Inner Monologue Part 2", o serie de EP-uri aclamate de critici. De asemenea, a plecat in primul său turneu solo in USA - The Inner Monologue Tour, după ce a făcut turul lumii alături de artişti precum Maroon 5, Keith Urban, Shawn Mendes, Niall Horan sau P!NK.

În calitate de compozitoare, Julia a scris 25 de piese care au intrat in topul Billboard Hot 100, dintre care 14 au ajuns în top 40, inclusiv single-ul ei de debut "Issues" și două piese care au ajuns pe primul loc al reputatului clasament: "Sorry" - Justin Bieber şi "Lose You To Love Me" - Selena Gomez. De asemenea, a compus pentru Britney Spears, Demi Lovato, Dua Lipa, Ed Sheeran, Gwen Stefani, Hailee Steinfeld, James Bay, Janelle Monàe, Jessie Ware, Keith Urban, Kelsea Ballerini, Linkin Park, Maroon 5, Nick Jonas, P!NK, Shawn Mendes, The Chicks şi multi alţii.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Julia Michaels a lansat un cover după piesa "Just One Look" a lui Doris Troy - AUDIO

Julia Michaels a lansat "Just One Look", o reinterpretare a piesei artistei Doris Troy. Julia și-a lăsat amprenta muzicală, creând o versiune mai antrenantă. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Julia Michaels - Just One Look
Julia Michaels - Just One Look │ FOTO: captură YouTube

Julia Michaels face echipă cu Campbell's, o companie americană de produse alimentare, pentru un nou proiect palpitant, mai precis lansarea "M'm! M'm! Records". După un studiu de caz condus de Campbell's, aceștia au descoperit că 73% dintre participanți ascultă muzică în timp ce gătesc, compania renumită pentru supele sale a bătut palma cu Universal Music Group pentru a lansa label-ul "M'm! M'm! Records".

"Sunt destul de nouă în arta gătitului și o modalitate prin care îmi place să mă relaxez și să mă distrez este să ascult muzică. Toată ideea din spatele acestui parteneriat este combinarea creativității gătitului cu muzica, și am avut oportunitatea să înregistrez un cover foarte antrenant al piesei <<Just One Look>> a lui Doris Troy", a declarat Julia Michaels.

Pentru fanii Juliei, obișnuiți cu muzica pop pe care aceasta o lansează, poate veni ca o surpriză această piesă clasică R&B din 1963. De aceea, artista a explicat:

"Am descoperit că atunci când gătesc, sunt foarte inspirată când ascult muzică din anii '50 sau '60. Are ceva aparte. Cred că este un lucru nostalgic pentru mine. Când mă gândesc la toate acele lucruri, devin nostalgică, ceea ce reprezintă și Campbell's pentru mine, este nostalgic. Mama mea, când eram copil, obișnuia să-mi facă mereu o supă cu roșii și brânză, și a devenit mâncarea mea de confort când am mai crescut. Prin urmare, cred că gătitul este nostalgic pentru mine în general. Așa că, cum poți găti cel mai bine lucruri care îți trezesc nostalgia decât dacă asculți muzică nostalgică?"

Julia Michaels a avut grijă să-și adauge amprenta la piesa clasică, ducând-o într-o zonă mai energică, pentru a se potrivi mai bine cu personalitatea sa. Mai mult, față de platformele tradiționale de streaming, versiunea Juliei a piesei "Just One Look" poate fi ascultată și prin scanarea codului QR care se găsește pe conservele roșii și albe de la Campbell's.

AUDIO: Julia Michaels - Just One Look

Citește în continuare