Urmărește-ne în Social Media

JO - Vocea ta

"Vocea ta" este noul single cu videoclip lansat de JO la final de primăvară. Artista vorbește în versuri despre iubire, despărțire și durerea ce rămâne întipărită în suflet.

"Pentru că vocea ta nu se mai auzea" sunt cuvintele pe care mulți dintre noi le rostim atunci când realizăm că cel drag nu mai este lângă noi. Protagonistă în propriul clip, JO interpretează rolul unei femei care încearcă să facă față despărțirii, dar amintirile cu el îi tulbură liniștea.

""Vocea ta" este o piesă personală, sensibilă. Cred că cele două lucruri care îți lipsesc și nu sunt palpabile când persoana iubită nu mai e lângă tine sunt iubirea și «vocea»", spune JO.

JO: "Am scris această piesă alături de JUNO, după mai mult de 4 luni în care nu ne mai văzuserăm"

"Cândva era cântecul nostru care vorbea de tot ce aveam" sunt versurile prin care artista își deschide sufletul și cântă despre sentimentele pe care le simțim atunci când persoana de care ne îndrăgostim și care ne umple inima de fericire lasă un gol imens viața noastră.

"Am scris această piesă alături de JUNO, după mai mult de 4 luni în care nu ne mai văzuserăm. Ne-au copleșit sentimentele și de aici atâta greutate, sinceritate și vulnerabilitate în piesă. Prima strofă face referire la «Caută-mă», prima noastră colaborare: «Cândva era cântecul nostru care vorbea despre tot ce aveam / Ne promitea că ne-am găsit pe viața, dar încă ne căutam». Alături de noi au scris și Șerban Cazan și Giulia, cea mai bună prietenă a mea", povestește JO.

Piesa "Vocea ta" este compusă de artistă alături de Alexandru Stancu, Giuliana Damian, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, iar videoclipul este regizat de către SAN.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România. În ultimul an, artista s-a menținut în atenția publicului cu piese ca "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat de ziua sa de naștere. Recent, artista a lansat împreună cu Juno piesa "Mă mai ia".

PUBLICITATE
Comentarii