Urmărește-ne în Social Media

pop

Julia Michaels - Love Is Weird

Julia Michaels readuce chitara în muzica pop. Noul single ”Love Is Weird” împrumută influențe din rock-ul acustic, migrând apoi spre un sound spațiat, ce învăluie ascultătorul, asemenea unei îmbrățișări.

Publicat

pe

"Dacă ați putea descrie iubirea cu un singur cuvânt, care ar fi acela?", ne întreabă Julia Michaels, provocându-și fanii la o discuție despre tema noului ei single, "Love Is Weird".

Piesa anunță și lansarea albumului de debut al artistei, "Not In Chronological Order", material la care Julia lucrează de ceva timp. Discul va fi lansat pe 30 aprilie.

"Felul în care am văzut tracklisting-ul în capul meu...au fost multe momente dureroase, iar găsirea iubirii a venit la final. Asta este ideea albumului: nu mai am o aversiune față de iubire. Știu cum se simte iubirea care funcționează și cum e să fii îndrăgostit și să ai rezerve în privința iubirii tocmai pentru că e totul perfect."

Tracklist "Not In Chronological Order" - Julia Michaels:

  1. "All Your Exes"
  2. "Love Is Weird"
  3. "Pessimist"
  4. "Little Did I Know"
  5. "Orange Magic"
  6. "Lie Like This"
  7. "Wrap Around"
  8. "History"
  9. "Undertone"
  10. "That’s The Kind Of Woman"

În 2019, Julia Michaels lansa EP-ul "Inner Monologue Part 2", dar și prima sa colaborare cu James Bay, pentru piesa "Peer Pressure". În versurile melodiei, cei doi ne reamintesc de importanța intimității într-o relație de iubire.

Julia Michaels compune versuri de la vârsta de 15 ani. "Issues" i-a adus succesul în cariera solo, piesa urcând pe locul 11 în topul Billboard Hot 100. A fost în top 10 în numeroase țări și i-a adus o nominalizare la premiile Grammy, la categoria "Cea mai bună piesă a anului". În România, "Issues" s-a clasat pe locul I în topul Media Forest.

Înainte de a se lansa ca artist, a compus piese pentru Fifth Harmony (All in my head), Justin Bieber (Sorry), Britney Spears (Slumber Party) și mulți alții. 12 dintre melodiile compuse de ea pentru alți artiști au intrat în Billboard Top 100, pavându-i astfel drumul spre succes.

Puteți afla mai multe detalii despre începuturile carierei Juliei Michaels din articolul nostru, publicat la rubrica JOINewArtist.

Trending