Urmărește-ne în Social Media

pop

Julia Michaels - Sorry To Me Too (Official Lyric Video)

Cântăreața Julia Michaels a lansat "Sorry To Me Too", o piesă ce vorbește despre o despărțire, dar și despre noi perspective. Melodia beneficiază de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Producția optimistă a piesei contrazice analiza crudă a Juliei despre o despărțire, înainte de a-și cere scuze și de a merge mai departe cu capul sus. Încă o dată, ea face un salt creativ, abordând un ritm pe cât de frenetic și de neliniştit, pe atât de dansabil.

"Noua muzică pe care o pregătesc este despre procesul de doliu al unei despărțiri. O să mă auziți dezvăluind ce s-a întâmplat, unde a mers prost, încercând să nu mă învinuiesc și revenind la viață fără această persoană despre care credeam că va fi în ea pentru foarte mult timp. <<Sorry To Me Too>> surprinde acea fază de neîncredere și furie. De exemplu, <<Spui că-ți pare rău?>> Ei bine, și mie îmi pare rău pentru mine pentru că am crezut toate prostiile tale și în promisiunile pe care mi le-ai făcut", a declarat Julia Michaels.

Noua piesă a Juliei arată încă o dată vulnerabilitatea și autenticitatea cântăreței, demonstrând în aceeași măsura talentul de compozitor. Mai mult, artista urmează să bifeze o nouă reușită în acest sens. Julia Michaels va compune muzică pentru coloana sonoră a viitorului film Disney, "Wish", ce o are în rolul principal pe Ariana DeBose, câștigătoare a premiului Oscar.

În altă ordine de idei, "Issues", piesa de succes a Juliei, se apropie în prezent de statutul de platină de 6 ori, în timp ce "What A Time" și "Heaven" tocmai au fost certificate platină de către RIAA.

Trending