Urmărește-ne în Social Media

John Legend - Wild (feat. Gary Clark Jr)

John Legend este unul dintre cei mai talentaţi compozitori de cântece de dragoste şi o dovedeşte din nou, odată cu lansarea piesei "Wild". Single-ul este însoţit de un videoclip în care John şi soţia sa se află pe o insulă tropicală, iar cu această ocazie fanii au aflat că doamna Legend este însărcinată din nou. Urmăriţi clipul în articol.

"Wild" este o piesă romantică, pe care John Legend i-o dedică soţiei sale, Chrissy Teigen. Cei doi sărbătoresc în videoclip povestea lor de dragoste, dar şi sarcina lui Chrissy Teigen, care aştepta al treilea copil al lui John Legend. Melodia este fredonabilă, plină de energie, ritmată şi completată de o chitară explozivă a lui Gary Clark Jr. care îi sporeşte intensitatea. Videoclipul este animat de plimbări cu maşina Volkswagen Beetle în peisaje idilice, plimbări pe plajă şi cai sălbatici care aleargă pe malul mării.

John Legend şi Chrissy nu se feresc să îşi afişeze afecţiunea în public, să se sărute, ţină în braţe, să se bălăcească în ocean sau piscină împreună. În ultimele secunde ale noului videoclip cuplul îi primeşte alături pe ceilalţi doi copii, Luna, în vârstă de 4 ani şi Miles, în vârstă de 2 ani. Nu e prima oară când un star atât de mare ca John Legend anunţă sarcina soţiei cu un videoclip muzical. Katy Perry spre exemplu a făcut la fel cu "Never Worn White", un videoclip în care a dezvăluit fanilor că este însărcinată.

E interesant totuşi cum familia Legend reuşeşte să rămână şarmantă şi să nu cadă în clişee, povestea lor de dragoste fiind poate cea mai credibilă şi pasională dintre toate celebrităţile americane. Povestea noului clip e cu atât mai specială, având în vedere că regizorul său, Nabil Elderkin le-a făcut cunoştinţă celor doi soţi în 2006. Chrissy şi John Legend s-au cunoscut pe platoul de filmări al videoclipului piesei "Stereo".

Chrissy o juca pe iubita artistului, rol care avea să devină realitate ulterior. "Wild" este un single extras de pe albumul 7 al lui John Legend, "Big Love", lansat în iunie 2020. În acest an muzicianul a mai lansat piesa "Conversations In the Dark", iar în 2019 a lansat track-ul "Preach", cu un videoclip care prezenta cazuri de brutalitate a poliţiei contra persoanelor de culoare. În 2018 Legend a lansat un album de Crăciun. Palmaresul său include şi mult râvnitul EGOT, combinaţia de premii Emmy, Grammy, Oscar şi Tony.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

În contextul războiului din Ucraina, John Legend lansează piesa "Free" - AUDIO

Într-un an în care John Legend nu a fost nominalizat la un premiu Grammy, câștigătorul EGOT (Emmy, Grammy, Oscar și Tony) și-a făcut simțită prezența la ediția din 2022 a galei interpretând noua sa melodie "Free". Piesa a fost cântată în premieră la ceremonia premiilor Grammy 2022, versurile fiind inspirate de războiul din Ucraina.

Publicat

pe

John Legend
John Legend │ FOTO: Universal Music

John Legend a onorat Ucraina cu spectacolul său live, apărând pe scenă la pian, imediat după declarația făcută de președintele Volodymyr Zelensky. Artistul a interpretat emoționanta piesă "Free", pe care a lansat-o chiar duminică, în cadrul galei Grammy 2022, alături de cântăreața ucraineană Mika Newtown și poetul Lyuba Yakimchuk.

Președintele Ucrainei a folosit prilejul apariției sale video în cadrul galei Grammy pentru a încerca să combată propaganda rusească, potrivit căreia războiul declanșat de ruși în țara sa ar fi doar "o operațiune specială".

"Războiul - ce poate fi într-o mai mare contradicție cu muzica? (..) Ne apărăm libertatea. De a trăi. De a iubi. De a auzi. În țara noastră, ne luptăm cu Rusia, care lasă în urmă o tăcere oribilă cu bombele ei. Tăcerea morții. Umpleți această tăcere cu muzica voastră! Umpleți-o astăzi. Pentru a spune povestea noastră. Pentru a spune adevărul despre război", a declarat Zelensky în mesajul său video pregătit pentru gala Grammy.

AUDIO: John Legend - "Free"

Câștigător de 12 ori al premiilor Grammy, Legend a primit cel mai recent premiu, pentru Cel mai bun album R&B, în 2021, pentru "Bigger Love", a treia oară când a câștigat la acea categorie.
Urcând pe scena de la MGM Grand Garden Arena, spectacolul Grammy a fost un fel de avanpremieră pentru viitoarea rezidență a lui Legend Love in Las Vegas, programată să înceapă la sfârșitul acestei luni la Zappos Theatre din Planet Hollywood Resort & Casino. Cântărețul a programat până acum 24 de concerte in locație, în perioada 22 aprilie - 29 octombrie.

În noaptea dinaintea premiilor Grammy, Legend a fost, de asemenea, onorat la un eveniment pre-gală Black Music Collective.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2