Urmărește-ne în Social Media

pop

John Legend - Conversations In the Dark

John Legend a lansat o nouă piesă de dragoste, care va face istorie prin emoţia pe care o insuflă, "Conversations In the Dark". Piesa a primit un videoclip cu versuri, care prezintă îndrăgostiţi de toate vârstele sărbătorindu-şi iubirea. Îl puteţi urmări în articol.

Publicat

pe

"Conversations In the Dark" poate la fel de bine să fie privită ca o serie de jurăminte pe care şi le fac doi îndrăgostiţi la nuntă. Melodia a debutat pe 10 ianuarie, fix înainte de marea apariţie a lui John Legend în serialul "This Is Us", în episodul de pe 14 ianuarie difuzat de NBC. Artistul a şi cântat noua piesă în serial, într-un moment cheie. Legend a avut şi un rol mic, dar foarte amuzant în filmul Netflix "Between Two Ferns: The Movie", o creaţie marca Zach Galifianakis, care a inclus-o şi pe soţia lui Legend, Chrissy Teigen

La ascultarea noului single, deja toată lumea l-a numit "piesa perfectă pentru nuntă". Peste o chitară acustică blajină, vocea lui Legend picură miere fonică despre modul în care îşi vede îndrăgostitul perechea. Cel înamorat jură şi promite că nu o va face să sufere, nu o va lăsa singură, îi va păstra secretele şi o va vedea mereu ca perfectă.

În vârstă de 41 de ani, John Legend a atins deja apogeul artistic, adică obţinerea unui EGOT: Emmy, Grammy, Oscar, Tony. Este primul bărbat de culoare cu un EGOT şi are un număr impresionant de 10 premii Grammy câştigate, un Glob de Aur, un Oscar şi un Primetime Emmy, pe lângă Tony-ul pentru producţia Broadway "Jitney".

Muzicianul are la activ uriaşe hituri romantice, precum "All of Me" şi "Love Me Now". Şi mai romantic e faptul că toate sunt despre aceeaşi Chrissy Teigen. John Legend este cunoscut şi ca antrenor vocal în cadrul emisiunii "The Voice", iar în ultimul sezon a câştigat competiţia cu Maelyn Jarmon.

În 2019 artistul a lansat piesa "Preach", iar pe final de 2018 ne-a surprins cu un album de Crăciun. Tot în 2019, în noiembrie Legend a fost numit "Cel mai sexy bărbat în viaţa" de revista People.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Ariana Grande ocupă scaunul de jurat în cel de-al 21-lea sezon "The Voice"

Cântăreața de 27 de ani li se alătură lui Kelly Clarkson, John Legend și Blake Shelton într-un nou sezon "The Voice". Cei patru artiști vor încerca să găsească cele mai bune voci din America. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ariana Grande
Ariana Grande │ FOTO: Universal Music Romania

Ariana Grande îi ia locul lui Nick Jonas, care fusese antrenor în sezoanele 18 și 20. Artista "va scoate armele" din dotare și va încerca să formeze cea mai talentată echipă, în cel de-al 21-lea sezon, programat să debuteze în toamna acestui an.

"Surpriză! Sunt mai mult decât emoționată, onorată și încântată să fiu alături de Kelly Clarkson, John Legend și Blake Shelton în următorul sezon - sezonul 21 - <<The Voice>>. Nick Jonas, o să ne lipsești!", a scris Ariana pe social-media.

Printre alți muzicieni care au jucat rolul de antrenor la competiția americană de voci se numără Adam Levine, Christina Aguilera, Pharrell, Gwen Stefani și Alicia Keys, în timp ce artiști precum Taylor Swift, Mary J. Blige sau Missy Elliott au fost consultanți, în anumite etape ale show-ului.

În ceea ce o privește pe Ariana Grande, aceasta a marcat recent o nouă victorie. Cel mai recent album – "Positions" - i-a adus artistei cel de-al 20-lea record înregistrat în cartea recordurilor, respectiv pentru cele mai multe piese care au debutat pe primul loc în topul Billboard Hot 100. După ce single-ul "Positions" a ajuns pe locul întâi în noiembrie 2020, artista a atins numărul total de cinci piese ce au ocupat acest loc în top. Celelalte patru piese sunt "Stuck with U" feat. Justin Bieber, "7 rings", "thank u, next" și "Rain On Me" feat. Lady Gaga.

Calitățile sale vocale au propulsat-o direct in Billboard Top 100, unde a ajuns cu piesa ei de debut "The Way", alături de regretatul rapper Mac Miller. Iar de aici, a fost doar o chestiune de timp până când energia și vocea ei să apară în mod constant la radio și TV, apoi la concrete sold-out. Ariana are șapte albume lansate: "Yours Truly", "My Everything", "Christmas & Chill", "Dangerous Woman", "Sweetener", "Thank u, next" și "Positions".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending