Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera - Loyal Brave True (From "Mulan")

Una dintre primele mari pelicule Disney amânate de pandemie a fost varianta live action a lui "Mulan". Animaţia devine film, iar Christina Aguilera a lansat o nouă piesă, care defineşte coloana sonoră a peliculei. Se numeşte "Loyal Brave True" şi primeşte un videoclip plin de simboluri asiatice şi siluete ale personajelor principale. Îl vizionaţi în articol.

Când pui în aceeaşi ecuaţie pe Christina Aguilera şi Disney rezultatul este... magic. Piesa a fost compusă de către Jarmie Hartman, Harry Gregson-Williams, Rosi Golan şi Billy Crabtree. Melodia "Loyal Brave True" este înălţătoare, dramatică şi transmite un mesaj de împuternicire celor care doresc să îşi urmeze visele. Christina Aguilera apare ca eroină a celebrei poveşti Disney, gata să devină o războinică în armata Împăratului Chinei. Aguilera nu e deloc străină de colaborările cu Disney şi chiar cu fenomenul "Mulan".

Muziciana a avut piesa "Reflection" inclusă în animaţia originală "Mulan" din 1998. Acest track nou a debutat mai devreme în 2020, atunci când trebuia să sosească şi filmul, în martie. De această dată primim şi un videoclip oficial, dar şi o dată de lansare pentru film: 4 septembrie. Având în vedere pandemia actuală el nu ajunge în cinematografe, ci va fi distribuit prin serviciul de streaming Disney+ în Statele Unite.

Disney a precizat totuşi că în ţările în care Disney+ nu a fost lansat încă, va exista posibilitatea de a vedea "Mulan" la cinematografe în aer liber sau la cele drive in. Povestea a rămas aceeaşi ca în animaţie: Împăratul Chinei dă un decret ca fiecare familie să contribuie cu un bărbat pentru Armata Imperială expusausă atacului invadatorilor din nord. Hua Mulan, fiica cea mare a unui războinic îşi taie părul şi se preface că este bărbat pentru a lua locul tatălui bolnav în armată. Ea îşi descoperă adevăratul potenţial şi devine un războinic de elită, care aduce respect familiei şi naţiunii sale.

Christina Aguilera a mai apărut pe o coloană sonoră, "The Addams Family" anul trecut alături de Snoop Dogg, Migos şi Karol G. Între timp artista şi casa de discuri Legacy Recordings pregătesc o ediţie aniversară a celebrului albumul de debut al Xtinei.

Noua sa versiune va include rarităţi, B-Sides, remixuri şi track-uri a capella. Debutul variantei Deluxe va avea loc pe 23 august 2020.

PUBLICITATE
Comentarii