Urmărește-ne în Social Media

Jason Derulo - Lifestyle (feat. Adam Levine)

În 2021 piesele noi se lansează cu challenge-uri de dans pe TikTok. Nu face excepţie "Lifestyle", cel mai nou release Jason Derulo şi o neaşteptată colaborare cu Adam Levine de la Maroon 5. Piesa a primit un videoclip, care include coregrafii complexe, pe care toţi fanii le vor încerca cu siguranţă pe TikTok. Clipul se vede în articol.

"Lifestyle" este o piesă de feel good şi de dans, prietenoasă cu radio-ul şi gata de milioane de stream-uri. Într-un fel e primul mare hit pop din 2021, cu potenţial de 1 miliard de vizualizări. Dacă urmăriţi cu atenţie dansul lui Jason Derulo din videoclip observaţi atât elemente din "Thriller" al lui Michael Jackson, cât şi "Bad Romance" de la Lady Gaga. Pe lângă viralizarea din TikTok, piesa va fi acasă în jocurile de dans ca Just Dance, deşi unele mişcări sunt cam greu de replicat.

Până la acest single nu aş fi crezut că vocea lui Derulo se potriveşte atât de bine cu cea a lui Adam Levine. Jason vine după un an 2020 excelent, cucerind topurile cu piesa "Savage Love", dar devenind şi cel mai urmărit artist de pe TikTok. Artistul a lansat noua piesă odată cu mesajul "Welcome to the New Era", o posibilă aluzie la un album nou. Pe de altă parte Maroon 5 a avut un 2020 cuminte, cu doar un singur single, "Nobody's Love" şi a aniversat 1 miliard de stream-uri pentru piesa din 2019 "Memories".

Ultimul LP de studio al lui Jason Derulo a sosit în 2015, deci ar fi momentul pentru ceva nou. Muzicianul are 42 de milioane de urmăritori pe TikTok şi 954 de milioane de aprecieri. Deţinătorul de discuri de platină este şi un actor talentat, jucând în producţiile TV "Empire" şi "Lethal Weapon", dar şi în adaptarea din 2018 a musical-ului "Cats". Artistul va putea fi urmărit în curând în rolul legendarului Ron Isley în filmul biografic "Spinning Gold".

Adam Levine nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind liderul truupei Maroon 5, câştigătoare a 3 premii Grammy. Falseto-ul său clasic îl scoate în evidenţă în industria muzicală, iar trupa sa a avut numeroase hituri, precum "Sugar", care a sărit de 3 miliarde de vizualizări. Hitul "Girls Like You" a fost cel mai urmărit video de pe VEVO în 2018 şi are 3 miliarde de vizualizări. Discografia Maroon 5 include 6 albume consecutive certificate cu discul de platină.

Maroon 5 a cântat în România în vara lui 2016, în Piaţa Constituţiei, având-o pe Antonia în deschidere.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Adam Levine (Maroon 5) e de părere că "nu mai sunt trupe așa cum erau odată"

Adam Levine și-a mărturisit regretul față de traseul scurt al formațiilor în actualul peisaj muzical. Vocalistul Maroon 5 crede că trupele sunt ”o specie pe cale de dispariție”.

Publicat

pe

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Adam Levine a devenit nostalgic într-o discuție recentă cu Zane Lowe, constatând cât de mult s-a schimbat scena pop în ultimii 20 de ani. Dacă în trecut industria era dominată de formații, acum artiștii solo dau tonul în topuri.

"Te uiți înapoi și e amuzant, îi arătam videoclipuri muzicale fetiței mele. Și e amuzant cum te întorci și te uiți din nou la videoclipuri vechi și asculți piese mai vechi, iar de curând i-am dat să asculte o mulțime de melodii de la Avril Lavigne. Frate, "I’m With You" e wow - îți provoacă lacrimi. E o nebunie, pentru că nu ți le amintești în acest fel, pentru că tu le-ai luat de bune, pentru că au făcut parte din adolescența ta, le auzeai mereu la radio. Dar anumite piese sunt geniale, iar atunci nu am înțeles cât de bune erau", a povestit Adam în interviul acordat lui Zane Lowe.

"Nu mai sunt trupe acum, pare că sunt pe cale de dispariție"

Vocalistul și-a amintit și de perioada de început a trupei Maroon 5, respectiv începutul anilor 2000.

"Când a apărut primul album Maroon 5 (2002), încă mai erau trupe prin preajmă. Simt că nu mai sunt trupe acum așa cum erau odată. Asta e chestia care mă întristează oarecum, că erau doar niște trupe. Nu mai sunt trupe acum, pare că sunt pe cale de dispariție. Așa că, oricât de ciudat ar suna....ce vreau să spun e că încă mai sunt destule trupe, și poate că nu mai sunt atât de vizibile, cel puțin în muzica pop, dar mi-aș dori să fie mai multe formații active", a declarat Adam.

Maroon 5 are pe piață șase materiale discografice, lansate în decursul a aproape 20 de ani. În această perioadă, componența trupei a suferit multiple modificări, cea mai recentă petrecându-se în 2020, când Mickey Madden a părăsit formația după ce a fost arestat în Los Angeles pentru violență domestică.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4